Την πόρτα του Εισαγγελέα πέρασαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι τρεις Πακιστανοί, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία 25χρονης εγκύου τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ακόμη ένας κατηγορούμενος αφγανικής καταγωγής αναζητείται από τις αρχές.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και φέρεται να έχει νοητική στέρηση, κατήγγειλε στην αστυνομία τον βιασμό της από τέσσερις αλλοδαπούς.

To χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς, η 25χρονη είχε πάει το βράδυ της Τρίτης στην Ομόνοια προκειμένου να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο. Την προσέγγισε ένας νεαρός άντρας, αφγανικής καταγωγής, ο οποίος την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σημείο και τη βίασε.

Σοκαρισμένη η 25χρονη ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν. Τη μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν ομαδικά.

Οι γείτονες από τα διπλανά διαμερίσματα άκουσαν τις φωνές και τα ουρλιαχτά της κοπέλας και βγήκαν στα μπαλκόνια προκειμένου να καταλάβουν ποιος καλεί σε βοήθεια. Οι δράστες φοβούμενοι ότι θα γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες κι από την αστυνομία, την άφησαν να φύγει από το διαμέρισμά τους.

Σοκαρισμένη η άτυχη κοπέλα με ένα μωρό στην κοιλιά της, κατέφυγε στην αστυνομία όπου και τους υπέδειξε το διαμέρισμα στο οποίο έζησε τις εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των δραστών.

Στο διαμέρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε γενετικό υλικό της 25χρονης, το εσώρουχό της και κομμάτια από τα ρούχα της.