Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Γιώργος Πολυχρονίου και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή και τις γνωριμίες που έχει κάνει με γυναίκες.

«Είναι τρομερό, δέχομαι αιτήματα φιλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολλές γυναίκες, που είναι άνω των 50. Μεγάλωσα φαίνεται και δεν το ξέρω. Ας πούμε μπορεί να είμαι 67 αλλά αισθάνομαι 66. Με έχει ρίξει λίγο το lockdown. Θέλουμε ταξιδάκια, εκδρομούλες, εξόδους κι επικοινωνία.

Δεν ξέρω ποια είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία, που έχω βγει, γιατί κρύβουν και χρόνια. Σε ξεγελούν. Είχα συνηθίσει το 22-23 ή 26 και το 30 χρονών χτυπούσε καμπάνα. Τόλμησα και βγήκα μια φορά με πιο μεγάλη όταν χώρισα με την δεύτερη σύζυγό μου, Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Ήταν καλή σε εμφάνιση και τις καλές τις πηγαίνω σε ωραία μαγαζιά Κηφισιά ή Εκάλη. Όταν είναι Β με Α σε ιταλικά κι ότι είναι Β σε καμία μπιφτεκούπολη» είπε ο Γιώργος Πολυχρονίου.

“Είχα συνηθίσει το 22,25, 26. Το 30 χτύπαγε καμπάνα, όχι καμπανάκι. Τόλμησα και βγήκα μια φορά με μια μεγάλη, όταν χώρισα με τη δεύτερη σύζυγο. Βγήκα πρώτη φορά ραντεβού με συνομήλική μου μετά το διαζύγιο με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου” τόνισε.

“Γενικά δεν βλέπω τηλεόραση. Την ανοίγω αργά, όχι για ειδήσεις. Για αθλητικά ή καμία ταινία για να με πάρει ο ύπνος, αν κοιμηθώ μόνος” είπε χαρακτηριστικά.”Επανασύνδεση με πρώην δεν θα έκανα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλες τους και κρατάμε επαφές” πρόσθεσε. “Ξέρω τι θα μου συμβεί από το 1982 που μου είπε το μέλλον ένας μελλοντολόγος στο Λονδίνο. Μου τα είπε όλα, ότι θα χωρίσω στο τέλος της δεκαετίας, ότι θα βρω μια γυναίκα που θα έχει το ίδιο όνομα με τη γυναίκα μου. Ανδρομάχη η μία, ανδρομάχη και η άλλη. Δεν το ήξερα το πραγματικό όνομα της Μάγκυ, όταν την ρώτησα από που βγαίνει μου έπεσε το ποτήρι με το κόκκινο κρασί” περιέγραψε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από