Μάχη για να σώσουν το πόδι 23χρονου που υπέστη τραυματισμό το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου κατά τη διάρκεια πάρτι που έλαβε χώρα εντός του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη, δίνουν οι γιατροί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τραυματίστηκε σοβαρά όταν φίλοι του, υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλαν μπροστά σκαπτικό μηχάνημα και τον παρέσυραν.

Το σκαπτικό μηχάνημα βρισκόταν στο σημείο λόγω των έργων που βρίσκονταν σε εξέλιξη, ενώ όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα αγοριών περίπου 10 ατόμων, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλε μπρος το όχημα.

Ανάμεσά τους βρισκόταν και ο 23χρονος, ο οποίος και ενώ η μπουλντόζα ήταν σε λειτουργία, έπεσε από αυτήν. Οι φίλοι του χωρίς να το καταλάβουν, τον παρέσυραν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από τον μηρό μέχρι την γάμπα του.

Όταν οι φίλοι του συνειδητοποίησαν το τι συνέβη, ακινητοποίησαν το όχημα, και όταν είδαν το φίλο τους αιμόφυρτο στο έδαφος κάλεσαν ασθενοφόρο.

Όχημα του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο ΑΠΘ. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις και η μητέρα δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.