Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέβηκε στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και είναι έτοιμος να μας μας ταξιδέψει μελωδικά μέσα από το «Σπίτι με το MEGA» με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Από το αισθαντικό άγγιγμα ψυχής που τον σύστησε στο κοινό, τις διαχρονικές ερωτικές μπαλάντες «Μόνο στα Όνειρα» και ο «Βυθός» σου, μέχρι το αισιόδοξο «Χορεύω» που βρέθηκε στην 1η θέση των ραδιοφώνων και το νέο του τραγούδι «Μην Αργείς», ο ταλαντούχος τραγουδοποιός θα ξετυλίξει το νήμα της σημαντικής μουσικής του πορείας σε μία αξέχαστη βραδιά.

Την βραδιά άνοιξε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο ηθοποιός και περφόρμερ Θανάσης Αλευράς.

«Είμαι ο Θανάσης Αλευράς και κάθε φορά που μπαίνω σε θέατρο δημιουργώ ξεχωριστές στιγμές για καθένα από εσάς. Ξέρω, ξέρω δεν περιμένατε εμένα αλλά θέλετε δεν θέλετε ήρθα. Τι να κάνω, είναι φίλος μου, τον αγαπώ και τον θαυμάζω. Απολαύστε, λοιπόν, τον έναν και μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη. Της Λευκωσίας και της Ελλάδας… Απολαύστε την απόλυτη μαγεία της φύσης που συναντά την ψυχολογία της ύλης» είπε ο καλλιτέχνης.

Αμέσως μετά ο Χατζηγιάννης κάθισε στο πιάνο και με την αισθαντική φωνή του ερμήνευσε «Το πάρτι» σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Kiki Lesendric που είπε πρώτος ο Μανώλης Μητσιάς το 1996, αλλά σφράγισε με την φωνή του ο τραγουδοποιός.

Σε αυτήν την ξεχωριστή μουσική βραδιά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συναντά καταξιωμένους ερμηνευτές. Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Ακόμα, σε ρόλο έκπληξη, θα εμφανιστεί ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς αλλά και η νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.