Παντρεύτηκαν ή δεν παντρεύτηκαν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου;

Μετά από όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν ότι η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύεται, η ηθοποιός απάντησε στα fake news για τον γάμο της.

H Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου τελικά δεν παντρεύτηκαν την Παρασκευή που μας πέρασε.

Ο γάμος των δυο εξαιρετικών ηθοποιών σύμφωνα με το Πρωινό θα γινόταν την Παρασκευή (4/6) και μάλιστα σε κλειστό κύκλο σε κάποιο νησί.

Όμως, την Πέμπτη, λίγη ώρα μετά ήρθε η διάψευση από την μητέρα του ηθοποιού, την πρωταγωνίστρια της σειράς Αγγελική, Φιλαρέτη Κομνηνού.

Με ένα ποστ της στο Instagram διέψευσε την είδηση με πολύ ωραίο τρόπο ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το γύρισμα του γάμου του τηλεοπτικού της γιου, Δημήτρη (Πάνου Βλάχου) και σχολίασε με τη λεζάντα:

«Ναι.. παντρεύεται ο γιός μου αύριο. Με μια διαφορά: ο τηλεοπτικός μου γιός παντρεύεται, ο Δημήτρης.».

Ο Λιάγκας τόνισε: «Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται σήμερα. Το είπαμε χθες και θα το ξαναπούμε και σήμερα. Ο γάμος γίνεται σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο. Θα πω ότι είναι καλεσμένοι ελάχιστοι άνθρωποι. Μη φοβάστε, δεν θα πω ονόματα».

Ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου θα γίνει τέλος Αυγούστου κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε!

Συγκεκριμένα, η Δανάη είπε: «Άκουσα ότι παντρεύομαι, αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπανε να πάω πιο νωρίς… Είμαι εδώ (Αθήνα)»!

Όταν ρωτήθηκε πότε τελικά θα γίνει ο γάμος, η ηθοποιός απάντησε: «Θα αλλάξουν πολλά με όλα αυτά που έχουν γίνει και οι άνθρωποι δεν μπορούν να κοιμηθούν, αν δεν μάθουν πότε θα γίνει ο γάμος μου…»!

«Θα γίνει τέλη καλοκαιριού…» και αποκάλυψε «κάπου στην Αθήνα σε κλειστό κύκλο… Δεν υπάρχει ούτε εγκυμοσύνη, ούτε πολιτικός γάμος, αυτά που γράφουν είναι ουρανοκατέβατα…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της Δανάης Μιχαλάκη παρακάτω: