Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 48χρονος ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής σε βάρος 13χρονης στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στο δρόμο που καταγγέλλεται ότι επιχείρησε να αρπάξει την 13χρονη.

Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που αποφάσισαν ομόφωνα να τον κρίνουν προφυλακιστέο.

Τρόμος για τη 13χρονη στη Ραφήνα

Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει το κορίτσι, το περιστατικό σημειώθηκε στη οδό Νηρέως Πρωτέως στο δρόμο για την παραλία Μαρίκες, την ώρα που το 12χρονο κορίτσι επέστρεφε στο σπίτι με το ποδήλατό της.

Ο 48χρονος άνδρας, την ακολουθούσε σε μεγάλο μέρος της διαδρομής της με το αυτοκίνητό του και επιχείρησε να την πείσει να μπει μέσα σε αυτό.

Το κοριτσάκι αρνήθηκε και εκείνος έγινε απειλητικός. Από το τζάμι του συνοδηγού, το οποίο είχε κατεβασμένο, μιλούσε στο κοριτσάκι και όπως αναφέρθηκε της είπε: «Γεια σου κούκλα, θέλεις να σε πάω κάπου;».

Όταν η 13χρονη αρνήθηκε και του ζήτησε να την αφήσει ήσυχη, εκείνος της είπε αρκετές φορές: «Μπες μέσα στο αμάξι».

Το κοριτσάκι με το ποδήλατο αναγκάστηκε να αλλάξει δρομολόγιο, στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί όμως εκείνος επέμεινε να την ακολουθεί, μέχρι που τρόμαξε η 13χρονη, άφησε το ποδήλατο και ζήτησε βοήθεια από διερχόμενο ζευγάρι το οποίο σταμάτησε χωρίς δεύτερη σκέψη για να βοηθήσει το κοριτσάκι.

Τότε ο 48χρονος απομακρύνθηκε γρήγορα με το αυτοκίνητο, όμως το ζευγάρι είχε δει και εκείνον αλλά και τις πινακίδες του αυτοκινήτου του και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Λίγα λεπτά αργότερα τον 48χρονο εντόπισαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ στη Λεωφόρο Μαραθώνος και τον συνέλαβαν.

«Προσπάθησε να με ανεβάσει στο αυτοκίνητο»

Μιλώντας στο MEGA, το κορίτσι περιέγραψε τα όσα έζησε εκείνο το βράδυ.

«Κατέβαινα την Αραφήνος και με απειλούσε στην ουσία να μπω μέσα στο αμάξι του να με πάει σπίτι. Στην ουσία αυτό έγινε. Μου έλεγε να μπω μέσα, αυτό. Στην αρχή μου είπε ‘γεια σου κούκλα, τι κάνεις;’».

«Ήταν 20 λεπτά που ήμουν εδώ πέρα και από δίπλα το αμάξι» είπε χαρακτηριστικά.