Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε καλύτερη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού η 48χρονη από τη Θήβα μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson.

Την ίδια στιγμή οι γιατροί της επιβεβαιώνουν ότι η θρόμβωση που εμφάνισε η 48χρονη στο πόδι ήταν αποτέλεσμα του εμβολιασμού της.

H 48χρονη Κορίνα ανέκτησε τις αισθήσεις της και ζήτησε να μιλήσει με τους συγγενείς της.

Υπενθυμίζεται ότι επτά ημέρες μετά από τον εμβολιασμό της, η 48χρονη νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και έπειτα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, αφού το χτύπημα στην υγεία της ήταν πολλαπλό – θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή και εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι και στο αριστερό νεφρό.

Παρότι οι γιατροί μετέφεραν στην αδελφή της, Βίκυ, και στο σύζυγό της τελευταίας, Γιώργο, ότι η ζωή της «κρεμόταν από μια κλωστή», χθες η Κορίνα ανέκτησε τις αισθήσεις της, αντιμετώπισε την εσωτερική αιμορραγία και πηγαίνει ήδη καλύτερα.

Αναφορικά με τα περιστατικά θρομβώσεων που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα, αναμένουμε τις επίσημε ανακοινώσεις από τον ΕΟΦ, τις αμέσως επόμενες ημέρες, πιθανόν και σήμερα, σύμφωνα με τον Μάριο Θεμιστοκλέους.

Συνολικά στη χώρα μας εξετάζονται πέντε περιστατικά θρομβώσεων, τέσσερα μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca και ένα μετά από Johnson & Johnson.