Το σπίτι της «Φάρμας» επισκέφτηκε για ακόμα μια φορά ο Σάκης Τανιμανίδης προκειμένου να ανακοινώσει στους παίκτες τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό της εβδομάδας.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής έδωσε στην Μαρία Μιχαλοπούλου να διαβάσει το γράμμα που άφησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που αποχώρησε την προηγουμένη εβδομάδα από το ριάλιτι περιπέτειας.

«Δεν είμαι πια κοντά σας, αλλά το μυαλό μου είναι σε εσάς. Είστε όλοι υπέροχοι και σας αγάπησα τον καθένα ξεχωριστά. Είμαι ευγνώμων για όλα που έζησα και για τα συναισθήματα που ένιωσα. Ελπίζω να μάθατε επιτέλους τι είναι το color blocking. Να προσέχετε τους εαυτούς και να τρώτε καλά. Κάτια μου αγαπημένη σε ευχαριστώ για την αγκαλιά που μου έκανες στο μπάνιο, όταν την είχα ανάγκη. Μιχάλη πατερούλη μου σε λατρεύω σαν αληθινό μου πατέρα. Θανάση ψυχαναλυτή μου, περιμένω giveaway ψυχανάλυσης μετά το παιχνίδι. Μαρία χαμένη μου αδερφή σε καθιστώ υπεύθυνη για το στυλ της Φάρμας. Ξέρω όμως ότι δεν θα κάνεις τίποτα. Ντούπη, όλο μέλι – μέλι και τηγανητά τίποτα. Επιτέλους προχώρα!!! Αφήνω αρχηγό την ξανθιά της καρδιάς μου, Κάτια, υπό έναν όρο, όχι άλλο καρότο», έγραψε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Έτσι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πρότεινε για αρχηγό την Κάτια Δέδε, ενώ οι παίκτες ψήφισαν ως δεύτερη υποψήφια αρχηγό την Κυριακή Κατσογρεσάκη για δεύτερη φορά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα: