Πολλά και διάφορα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ το μεσημέρι της Τρίτης στα Σπάτα. Όπως πάντα γλαφυρός, με ατάκες που μένουν αλλά και με αποκαλύψεις. Όπως αυτές που έκανε για την περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη οποία τόσα έχουν γραφτεί το προηγούμενο διάστημα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης εξέφρασε την εκτίμησή του προς τον Ρουμάνο όσον αφορά τις προπονητικές του ικανότητες, τόνισε πως μίλησε μαζί του και ήταν διατεθειμένος να καλύψει τις απαιτήσεις του αλλά ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θέλει να δουλέψει στην Ελλάδα.

«Με τον Λουτσέσκου μίλησα, τον εκτιμώ προπονητικά αλλά θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα όχι στο ελληνικό. Δεν υπάρχει πλέον θέμα. Προσωπικά είμαι φαν του Λουτσέσκου αλλά δεν νομίζω ότι θα έρθει Ελλάδα.

Τις αντιδράσεις τις περάσαμε και με τον Μπάγεβιτς, τις πληρώσαμε, αυτά είναι μ@λ@κίες. Εμένα με νοιάζει να έρθει κάποιος που θα του δώσουμε τα κλειδιά, να μας φτιάξει ομάδα. Δεν μασάω από αντιδράσεις. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει Λουτσέσκου οπότε τσάμπα το συζητάμε. Το συμβόλαιό του είναι στα 1,3 εκατ. ευρώ, θα το δίναμε. Και θα το δώσουμε αν βρούμε τον κατάλληλο», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Λουτσέσκου.

Όσο για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ τόνισε: «Για να φύγει ο Χιμένεθ πρέπει να βρούμε έναν καλό προπονητή. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε βρει ακόμα, οπότε τι να πω. Προπονητής μας είναι ο Χιμένεθ». Με λίγα λόγια φαίνεται πως αν δεν βρεθεί κάποιος που να θεωρηθεί καλύτερος, η ΑΕΚ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τον Ισπανό στο τιμόνι της. Εξάλλου ο Χιμένεθ έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Πηγή: to10.gr