Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά απασχολεί τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης,  όχι μόνο γιατί η 20χρονη Καρολάιν είναι βρετανικής καταγωγής, αλλά και γιατί στην Ελλάδα δεν είναι συνηθισμένα τέτοιου είδους εγκλήματα.

Οι φωτογραφίες της από ευτυχισμένες στιγμές με τον σύζυγό της και την κορούλα τους,  φιγουράρουν πρώτο θέμα σήμερα στην βρετανική Mirror, σε εκτενές ρεπορτάζ υπό τον τίτλο: «Βασάνισαν την 20χρονη μητέρα μέχρι θανάτου μπροστά στο 11 μηνών κοριτσάκι της σε μια απίστευτης βαρβαρότητας ληστεία στην Ελλάδα».

Daily Mail, Telegraph, αλλά και αμερικανικά ΜΜΕ όπως η New York Post αλλά και το Fox News, έχουν ρεπορτάζ για τη βάρβαρη δολοφονία της 20χρονης μητέρας, μέσα στο σπίτι της, από αδίστακτους κακοποιούς.

Fox

Η πρωτοφανούς σκαιότητας για τα δεδομένα της χώρας δολοφονία έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές, οι οποίες προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φθάσουν στα ίχνη των αδίστακτων δολοφόνων που έδεσαν χειροπόδαρα τον σύζυγό της νεαρής μητέρας πριν της κλείσουν το στόμα και τη μύτη με ένα μαξιλάρι, αφαιρώντας της τόσο βάναυσα τη ζωή δίπλα στο 11 μηνών μωρό της.

Μάλιστα, για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, οι Αρχές προχώρησαν σε επικήρυξη των δολοφόνων, και δίνουν «χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών».