Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για  την οικογενειακή τραγωδία στην Πτολεμαΐδα, όπου ένας 50χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τη μητέρα του και μετά αυτοκτόνησε.

Όπως φαίνεται, το έγκλημα έχει γίνει  πάνω από δύο ημέρες κάτι το οποίο αναμένεται να διαπιστωθεί από τον ιατροδικαστή, που θα εξετάσει τις δύο σορούς.

Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, ο άνδρας αντιμετώπιζε θέματα ψυχικής υγείας και μάλιστα στο παρελθόν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί. Ωστόσο δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα και φασαρίες.

Όπως έγινε γνωστό, εδώ και τρεις ημέρες η αδερφή του 50χρονου, η οποία μένει στην Αθήνα, καλούσε στο τηλέφωνο τη μητέρα της αλλά δεν απαντούσε κανείς, γεγονός που την ανησύχησε ιδιαίτερα. Έτσι αποφάσισε να ενημερώσει τον θείο της, ο οποίος έφτασε στο σπίτι και γρήγορα κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά. συγγενείς ανησύχησαν που δεν είχαν νέα τους πήγαν να τους αναζητήσουν και βρέθηκαν μπροστά σε αποτρόπαιο θέαμα.

Το τραγικό συμβάν έγινε με όπλο (καραμπίνα), ενώ φαίνεται πως έπεσαν δύο πυροβολισμοί. Ο φερόμενος ως δράστης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκτιμάται πως πυροβόλησε τη μητέρα του και έπειτα έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη εντός της οικίας, στην οποία διέμεναν η ηλικιωμένη και ο γιος της.

Η γυναίκα (γεννηθείσα το 1945) βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, ενώ ο άνδρας (γεννηθείς το 1970), βρέθηκε νεκρός στο χωλ έξω από το μπάνιο και δίπλα του υπήρχε και μια καραμπίνα.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στην Θεσσαλονίκη για νεκροψία και νεκροτομή.