Τελικά τι συμβαίνει με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ; Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκες, η Λατίνα σταρ φαίνεται πως αναζητά παρηγοριά στο παρελθόν.

Οι πληροφορίες λένε πως η σχέση τους παραμένει σε φιλικό επίπεδο, όμως όντας και οι δύο με ένα ευάλωτο πρόσφατο παρελθόν, ο Άφλεκ λόγω του αλκοόλ και η Λόπεζ λόγω του χωρισμού, δε θα ήταν απίθανο να δουν ο ένας στον άλλο ένα συναισθηματικό κι ερωτικό στήριγμα.

Τα ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρουν ότι η Λόπεζ στέλνει δικό της οδηγό για να τον παραλάβει και να τον πάει σπίτι της, κάτι που συμβαίνει συχνά και στη συνέχεια τον επιστρέφει εκεί που τον παρέλαβε. Όλο αυτό είναι σαφές πως γίνεται για να μη γραφτούν διάφορα, όμως συνέβη αυτό που ήθελαν να αποφύγουν.

Ήδη κιόλας στα διεθνή ΜΜΕ παρουσιάζεται άνθρωπος από το περιβάλλον της Τζένιφερ Γκάρνερ που μεταφέρει τη στάση της, ότι δηλαδή δεν ενοχλείται από αυτή τη σχέση του πρώην συζύγου και πατέρα των παιδιών της, αλλά θέλει το καλύτερο για εκείνον, αφού αυτό θα αντανακλάται και στη σχέση με τα παιδιά τους.

Σε κάθε περίπτωση, το δίδυμο Μπεν Άφλεκ-Τζένιφερ Λόπεζ έχει παρελθόν και θα ήταν ένα πολύ ωραίο story μια επανασύνδεση τους.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του «Πάμε Δανάη!»: