Έτοιμος για το δικό του back to back νταμπλ.

Από τα πλέον βασικά και απαραίτητα «γρανάζια» στην καλοδουλεμένη «μηχανή» του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ετοιμάζεται για το δεύτερο τελικό Κυπέλλου με τα ερυθρόλευκα έχοντας απόλυτη πίστη στην εκπλήρωση του στόχου, που δεν είναι άλλος από το δεύτερο νταμπλ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο πορτογάλος στόπερ μίλησε στο «10» για τον τελικό που έρχεται στέλνοντας το μήνυμά του για το πώς ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται και γι’ αυτό το ματς.

«Δεν έχω καμία προτίμηση για τον αντίπαλο στον τελικό. Είμαστε στον Ολυμπιακό και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη. Θα δούμε τον αγώνα και θα μάθουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Δεν θέλω να στείλω κάποιο μήνυμα στους αντιπάλους μας, είμαι εδώ όχι για να μιλάω, αλλά για να παίζω και να προπονούμαι, αυτή είναι η δουλειά μου».

Ο Σεμέδο αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον ΠΑΣ αποθεώνοντας την ομάδα των Ιωαννίνων για τη δυναμική της και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει.

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου τα Γιάννενα είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό, έχουν ποιότητα. Δεν ήταν λοιπόν εύκολο παιχνίδι αλλά κερδίσαμε, αυτό έχει σημασία, και είμαστε στον τελικό όπως θέλαμε».

Ο πορτογάλος αμυντικός θα αποτελέσει και σε αυτό το ματς, το τελευταίο της σεζόν για τον Ολυμπιακό, ένα από τα βασικά «όπλα» του Πέδρο Μαρτίνς στην προσπάθεια για ένα ακόμη νταμπλ.

Το δεύτερο συνεχόμενο και το 19ο στην ιστορία του Ολυμπιακού.