Σχεδόν ειλημμένη είναι η απόφαση για αλλαγή προπονητή το ερχόμενο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, μετά και τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας, που τη φέρνουν με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, με την επίσκεψή του στο ξενοδοχείο την Τετάρτη και με τις κουβέντες του εκεί, μπορεί να έδειξε δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας και στην ουσία να έριξε σε εκείνους μεγάλο μερίδιο της ευθύνης, πλην όμως η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι κάτι παραπάνω από… αποκρουστική.

Και σε αυτό φέρει ευθύνη ο Μπόλονι, κάτι που πλέον δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ούτε από τον Γιάννη Αλαφούζο ούτε από τον Πιέρ Ντρεοσί που εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ρουμάνου τεχνικού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον οι πιθανότητες να παραμείνει ο Μπόλονι και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες.

Και θα γίνουν μηδαμινές, αν οι Πράσινοι δεν καταφέρουν να κάνουν ένα αγωνιστικό θαύμα και μείνουν τελικά εκτός Ευρώπης, διότι ο Μπόλονι δε θα έχει πού να στηριχτεί.

Και δε θα είναι για πάντα άλλοθι το γεγονός πως ανέλαβε μια ομάδα που ήταν στη 12η θέση και την έφερε μέσα στην εξάδα.

Διότι δεν αποτελεί επιτυχία για τον Παναθηναϊκό το αυτονόητο, να είναι δηλαδή στα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος η ομάδα.

Ήδη στον Παναθηναϊκό αρχίζουν να ανοίγουν την κουβέντα γύρω από το θέμα του προπονητή.

Και υπάρχουν σενάρια για την επόμενη μέρα και για το ποιος μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν.

Ακόμα, βέβαια, είναι νωρίς για κάτι τέτοιο.

Και το βασικότερο ερώτημα είναι ποιος θα κάνει την επιλογή του επόμενου προπονητή, σε περίπτωση που ο Μπόλονι δεν ανατρέψει τα δεδομένα.

Διότι αν φύγει ο Μπόλονι είναι όλα ανοιχτά και για τον Πιέρ Ντρεοσί.

Δημοσίευμα για Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Σύσσωμος σήμερα ο έντυπος Τύπος έχει τον Λάζλο Μπόλονι τελειωμένο από τον Παναθηναϊκό.

Άλλοι γράφουν πως έχει ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνει, άλλοι μιλούν για οριστική απόφαση Αλαφούζου να πάει σε αλλαγή μετά τα πλέι-οφ.

Και ήδη εμφανίζονται τα πρώτα ονόματα.

Ένα απ’ αυτά; Του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Του προπονητή που εδώ και καιρό εμφανίζεται ως υποψήφιος και μάλιστα πρώτο φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday αναφέρει το όνομα του Μιλόγεβιτς, πως ήδη έχει υπάρξει επαφή μαζί του, με τον Σέρβο να έχει και… πράσινο παρελθόν, αφού είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.