Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το διπλό φονικό της Μακρινίτσας έδωσε στη δημοσιότητα η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων.

Υποστηρίζει πως ο φερόμενος ως δράστης, ήταν έτοιμος να σκοτώσει και την πεθερά του, την άφησε όμως να ζήσει για να μεγαλώσει το μόλις δυο ετών αγοράκι του – όπως είπε ο ίδιος.

«Της είπε «δεν σε σκοτώνω», σε πλήρη συνείδηση εκείνη τη στιγμή, «για να μεγαλώσεις το παιδί μου», που σημαίνει ότι γνώριζε τι έκανε και όχι αυτά που είπε στην ανάκριση ότι δεν θυμάται, ήξερε ότι σκότωσε τη μητέρα του παιδιού του και ήξερε ότι αφήνει τη γιαγιά για να μεγαλώσει το εγγόνι του και μετά δυστυχώς περίμενε τον άτυχο Γιώργο» τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Ανθούλα Ανάσογλου.

«Οι άνθρωποι έζησαν ότι υπάρχει σε έναν εφιάλτη ανθρώπου, έχασαν τα στηρίγματα, έχασαν τα παιδιά τους. Ήταν δύο παιδιά και πρέπει να βρουν κουράγιο να συνεχίσουν και για τη δικαίωση των παιδιών και για να μεγαλώσουν αυτό το αγγελούδι που έμεινε πίσω μόνο του» πρόσθεσε η κ. Ανάσογλου.

«Ο τρόπος που έδρασε ήταν προσχεδιασμένος και τα χτυπήματα που έχει κάνει ήταν επαγγελματικά. Γιατί ένας τρελός όταν χτυπάει, χτυπάει όπου βρίσκει από την τρέλα του που έχει και που κουβαλάει. Είναι τρελός ένας τέτοιος άνθρωπος δηλαδή; γιατί εμένα μόνο για τρελός δεν μου φαίνεται.)

Τις επόμενες εβδομάδες θα ορισθεί και πραγματογνώμονας που θα κάνει την ψυχιατρική εκτίμηση, ενώ η αντιεισαγγελία Λάρισας, έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί, γιατί δεν προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές στον ακούσιο εγκλεισμό του κατηγορουμένου σε ψυχιατρική κλινική, ενώ υπήρχαν όλες οι απαραίτητες γνωματεύσεις.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ: