Την εκτίμηση ότι η επίλυση της υπόθεσης δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ίσως βρίσκεται σε κάποια λεπτομέρεια που δεν έχει υποπέσει ακόμη στην αντίληψη των Αρχών, εξέφρασε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο ίδιος, είπε, πως πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία στις κάμερες των αεροδρομίων.

«Τα πληρωμένα συμβόλαια έτσι εκτελούνται: άφιξη-δολοφονία-αναχώρηση. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στα αεροδρόμια. Η έρευνα για να βρούμε τους δράστες είναι 24ωρη».

Για το σκούτερ που επενέβαιναν οι δράστες και το οποίο ακόμα δεν εχει βρεθεί, τόνισε μιλώντας στο Open : «Υπάρχει περίπτωση το σκούτερ να έχει μεταφορτωθεί σε άλλο όχημα. Μπορεί και να το πέταξαν στη θάλασσα, χίλια πράγματα μπορεί να έχουν συμβεί». Και συνέχισε: «Θα ακούσουμε διεξοδικά όλους τους μάρτυρες. Η λύση της υπόθεσης ίσως να βρίσκεται σε μια λεπτομέρεια που δεν έχουμε προσέξει».

Τέλος, αναφορικά με τον Γιώργο Καραϊβάζ, είπε: «Ήταν ένας ιδιαίτερος αστυνομικός συντάκτης. Δεν μετρούσε τα λόγια του και την πένα του και αυτό φαίνεται να είχε πονέσει κάποιους. Γι’ αυτό και ψάχνουμε εξονυχιστικά όλα τα κείμενά του».