Στην ΑΕΚ μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά και με τη γενικότερη εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό είναι ειλημμένη η απόφαση για αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Η Ένωση είναι κοινό μυστικό πλέον πως ψάχνεται στην αγορά για να βρει τον κατάλληλο προπονητή που θα φέρει και πάλι στον ίσιο δρόμο την ομάδα, με τον Παναγιώτη Κονέ να κοιτάζει τόσο την ελληνική αλλά και την ξένη αγορά. Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον πάγκο των κιτρινόμαυρων είναι αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως εξετάζουν και ένα «δυνατό» όνομα από την Ισπανία.

Το όνομα που απασχολεί από την ισπανική αγορά δεν έχει γίνει γνωστό, όμως πρόκειται για έμπειρο προπονητή, ο οποίος θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα προκαλέσει εντύπωση, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα. Ωστόσο, η τελική απόφαση θα παρθεί μετά τα play off της Superleague, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να είναι σε συνεχείς επαφές τις τελευταίες μέρες.