Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας αποκαλύπτει τις εκπλήξεις που θα περιέχει το πρώτο της album και ερμηνεύει unpugged τελευταίες της επιτυχίες.

Το «MEGA STAR» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 10 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 12:00 στο MEGA, με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται, στο ανανεωμένο σκηνικό του «MEGA STAR», τη μοναδική Josephine!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας αποκαλύπτει τις εκπλήξεις που θα περιέχει το πρώτο της album και εξομολογείται τους λόγους για τους οποίους δε μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Ακόμη, την απολαμβάνουμε σε μία unplugged ερμηνεία των τελευταίων της επιτυχιών αλλά και των «Βάλε Μουσική» της Δέσποινας Ολυμπίου και «Hello» του Lionel Richie.

Ο Αντώνης υποβάλλει την Josephine στο «What’s In The Box» challenge, με τη συνέχεια να είναι απολαυστική.

Επίσης, η κάμερα του «MEGA STAR» μπαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τη Γλυκερία και εξασφαλίζει αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις.

Καλωσορίζουμε την καινούρια ενότητα Τop 3, με διαφορετικό θέμα κάθε εβδομάδα. Μαθαίνουμε τις 3 Ελληνίδες καλλιτέχνιδες που άλλαξαν το όνομά τους και έκαναν καριέρα, τα 5 τραγούδια της ενότητας ΧΑΙ 5 τα οποία προτάθηκαν σε άλλους καλλιτέχνες και τελικά ερμηνεύτηκαν από διαφορετικούς.

Ακόμη, ενημερωνόμαστε για τα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και τα κομμάτια που έχουν γίνει viral στο Τik Τok. Τέλος, έρχονται οι ενότητες Σαν Σήμερα, Dance Chart και νέα τραγούδια που θα γίνουν hit!