Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι ένα από τα πιο περίεργα κεφάλαια στην Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια. Ο Γάλλος εξτρέμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Ντόρτμουντ, ως επίδοξος αντικαταστάτης του Νεϊμάρ.

Για χάρη του δαπανήθηκαν 105 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους, τόσο πολύ τον πίστευαν οι Καταλανοί. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά για τον ίδιο. Τουλάχιστον μέχρι και τη φετινή σεζόν. Από την έλευση του Ρόναλντ Κούμαν κι έπειτα δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Ο Ολλανδός τον πιστεύει πολύ και του δίνει σταθερό χρόνο συμμετοχής και ευθύνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Sport», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να μπει… σφήνα και να αλλάξει τα δεδομένα. Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έφτασαν κοντά στην απόκτηση του και το καλοκαίρι και δεν τον έχουν ξεχάσει ακόμα. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι εντυπωσιασμένος από το ταλέντο του. Γι’ αυτό και η αγγλική ομάδα έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον της για τον Γάλλο εξτρέμ.

Η αγγλική ομάδα αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Γάλλο εξτρέμ για να τον κάνει άμεσα δικό της, έχει όμως και την επιλογή να περιμένει μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 και να τον αποκτήσει χωρίς να πληρώσει. Ωστόσο, κάτι τέτοιο συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, ειδικά από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα μπορεί να διαπραγματευτεί την πώληση του με λιγότερα χρήματα.