Ο Θανάσης Μαυρίδης, δημοσιογράφος και εκδότης, πάλεψε ένα μήνα με τον κοροναϊό και μάλιστα στις αρχές Μαρτίου χρειάστηκε να μπει στην εντατική.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και σώθηκε. Η κατάσταση της υγείας του πλέον είναι πολύ καλύτερη. Όπως δημοσίευσε ο ίδιος στα social media τις προηγούμενες ημέρες, ένα μήνα μετά κατάφερε να περπατήσει, ενώ σήμερα επέστρεψε στο σπίτι του.

«Πρώτη μέρα στο σπίτι. Δοξάζω τον Θεό και τους ανθρώπους που με βοήθησαν, που είμαι ζωντανός» ήταν τα πρώτα λόγια του δημοσιογράφου για τη μεγάλη και δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με τον κοροναϊό.

«Ήμουν 20 ημέρες στη ΜΕΘ και 5-6 ημέρες διασωληνωμένος. Είναι μία ύπουλη ασθένεια. Είναι πολύ σκληρές οι συνθήκες στη ΜΕΘ και γι’ αυτούς που νοσηλεύονται εκεί και για τους εργαζόμενους. Οι άνθρωποι ζουν σε ένα πολεμικό περιβάλλον. Δεν ξέρω πόσο ανθρώπινο είναι να τη βιώνουν γιατροί και νοσηλευτές για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι πριν με διασωληνώσουν ήταν η αγωνία ενός γιατρού. Σκεφτείτε πόσες φορές την ημέρα το περνάνε αυτό…» πρόσθεσε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε