Μια απολαυστική ταινία animation, πρωτόγνωρης αισθητικής με πρωταγωνιστή έναν από τους πιο διάσημους ήρωες της Marvel, έρχεται απόψε στις 21:00 σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Ο «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» μας προσκαλεί να γίνουμε οι ήρωες του δικού μας κόσμου. Οι Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλλερ, τα δημιουργικά μυαλά των «The Lego Movie» και «21 Jump Street» ενώνουν τα μοναδικά τους ταλέντα και ανανεώνουν το σύμπαν του δυναμικού και αεικίνητου Spider-Man με τη μοναδική και φρέσκια ματιά τους. Η ταινία κέρδισε κοινό και κριτικούς και βραβεύτηκε με το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων. Οι εισπράξεις της ξεπέρασαν τα 375 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ο Μάιλς είναι ένας έφηβος με Αφροαμερικάνο πατέρα και Πορτορικανή μητέρα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσαρμοστεί σε ένα νέο ιδιωτικό σχολείο. Όλα αλλάζουν στη ζωή του, όταν ένα βράδυ τον δαγκώνει μια ραδιενεργή αράχνη, δίνοντας του τις υπερδυνάμεις του Spider-Man. Πριν ακόμα συνειδητοποιήσει τι του έχει συμβεί μια μάχη μεταξύ του πραγματικού Spider-Man και του Κίνγκπιν, ενεργοποιεί μια πύλη εισόδου παράλληλων διαστάσεων, απειλώντας τη συνοχή του κόσμου. Ποια θα είναι η «μοίρα» του Μάιλς σε ένα νέο αραχνό – σύμπαν; Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Πίτερ Ράμσεϊ, Μπομπ Περσιτσέτι και Ρόντνεϊ Ρόθμαν. Με τις φωνές των: Κώστα Κουνέλα, Διονύση Μακρή, Λίλας Μπακλέση, Νέστωρα Κοψιδά, Φοίβου Ριμένα.

Απόψε στις 21:00 μπαίνουμε στο σύμπαν του Spider-Man, ανακαλύπτουμε την εσωτερική δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας και γινόμαστε οι ήρωες του δικού μας κόσμου.

Παιδικές ταινίες κάθε Παρασκευή στο MEGA CINEMA

Μείνετε συντονισμένοι στο MEGA!

#MegaCinema

#SpidermanIntoTheSpiderVerse