Τα υποβρύχια «Γλαύκος» και «Πρωτεύς» στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας επισκέφτηκε σήμερα ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ψηφιακό κέντρο θαλάσσιας ισχύος

Η επίσκεψη του κ. Στεφανή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών που υλοποιούνται αυτή την περίοδο για την ίδρυση του ψηφιακού κέντρου θαλάσσιας ισχύος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας έχει ως εξής:

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσαν ο σύμβουλος του προέδρου της κυβέρνησης Ιωάννης Ζερβάκης, ο διοικητής της Διοίκησης Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού αντιναύαρχος Γεώργιος Νικόλαος Μπαμπλένης, ο υπαρχηγός ΓΕΝ υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης καθώς και εκπρόσωπος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Κύκλωψ», η οποία πραγματοποιεί δωρεά για τη δημιουργία του πολυχώρου του ψηφιακού κέντρου θαλάσσιας ισχύος.

«Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, μετέβη τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου επισκέφθηκε τα Υποβρύχια (Υ/Β) «ΓΛΑΥΚΟΣ» και «ΠΡΩΤΕΥΣ», στο πλαίσιο των ενεργειών που υλοποιούνται για την ίδρυση του Ψηφιακού Κέντρου Θαλάσσιας Ισχύος «ΟΔΥΣΣΕΥΣ».

»Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο σύμβουλος του Προέδρου της Κυβέρνησης κ. Ιωάννης Ζερβάκης, ο Διοικητής της Διοίκησης Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού Αντιναύαρχος (Μ) Γεώργιος Νικόλαος Μπαμπλένης ΠΝ, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ, καθώς και εκπρόσωπος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑμΚΕ) «ΚΥΚΛΩΨ», η οποία πραγματοποιεί δωρεά για τη δημιουργία του πολυχώρου αυτού».