Την είδηση της ασθένειας του εφοπλιστή Γιάννη Αγγελικούση, προέδρου της Angelicoussis Shipping Group Ltd επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως ο κ. Αγγελικούσης «ασθενεί από το πρωί του Σαββάτου. Παραμένει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, λαμβάνοντας τη βέλτιστη δυνατή ιατρική φροντίδα».

Η Μαρία Αγγελικούση, η οποία ανέλαβε καθήκοντα acting CEO του Angelicoussis Group, δήλωσε νωρίτερα σήμερα: «Κατανοούμε πλήρως και εκτιμούμε ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του πατέρα μου. Θα επανέλθουμε με νεότερες πληροφορίες όταν αυτό καταστεί εφικτό, στο μεταξύ όμως παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα του πατέρα μου και της οικογενείας του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σας ευχαριστώ».

To μήνυμα της κόρης του στους εργαζόμενους

Νωρίτερα η κόρη του έστειλε το δικό της μήνυμα στα στελέχη του Ομίλου.

Μεταξύ άλλων τονίζει πως η κατάσταση της υγείας του πατέρα της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή και τους παροτρύνει, όπως θα έκανε και εκείνος, να συνεχίσουν την εργασία τους με τη φράση «business as usual».

«Προς τα παρόν θα έχω τον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου του Ομίλου. Με την ευκαιρία θέλω να σας πω, σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, ότι νιώθω εξαιρετικά προνομιούχος και με τιμά που εργάζομαι με μία ομάδα επαγγελματιών τόσο υψηλά καταρτισμένων και αφοσιωμένων σε έναν Όμιλο που είναι ο καλύτερος και οικονομικά σθεναρός» τόνισε χαρακτηριστικά.