Ένα φρικτό έγκλημα αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας. Η 21χρονη Πάμελα Φερέιρα Αντράντε Μαρτίνς η οποία ήταν έγκυος 8 μηνών βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην πόλη Μακάε.

Ο συγγενής της 21χρονης που τη βρήκε νεκρή την Τετάρτη περιέγραψε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η άτυχη κοπέλα ήταν κλειδωμένη μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού της την πόρτα της οποίας χρειάστηκε ο ίδιος να σπάσει για να την αντικρίσει με την κοιλιά της ανοιγμένη και το αγέννητο μωρό της να λείπει.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί μια 22χρονη κοπέλα η οποία εντοπίστηκε όταν παρουσιάστηκε στα επείγοντα νοσοκομείου κρατώντας νεκρό ένα νεογέννητο το οποίο πιστεύεται ότι ήταν το παιδί της Μαρτίνς.

Η 22χρονη υποστήριξε στους γιατρούς ότι είχε γεννήσει το παιδί και ότι είχε πέσει από τις σκάλες ενώ το κρατούσε με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του. Οι εξετάσεις, ωστόσο, στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι η 22χρονη δεν ήταν έγκυος, γεγονός που κίνησε τις υποψίες.

Τις υποψίες σε βάρος της ενίσχυσε, σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, το γεγονός ότι στην τσάντα της βρέθηκαν ένα μαχαίρι και ένας σουγιάς. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 22χρονη είχε εντοπιστεί στην εταιρεία στην οποία εργαζόταν η άτυχη 21χρονη μια ημέρα πριν την φρικτή δολοφονία.

Συγγενείς του θύματος κατέθεσαν ότι είχαν ακούσει την 22χρονη να λέει ότι «θα αποκτήσω παιδί με κάθε κόστος», ωστόσο δεν πίστευαν ότι θα ήταν ικανή για ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα.

Η άτυχη 21χρονη ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού δύο ετών.