Τη διαδρομή του Δημήτρη Μελισσανίδη τόσο την επιχειρηματική του δραστηριότητα όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπου είναι πρωταγωνιστής στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του την ξέρει όλη η Ελλάδα.

Τα προσωνύμια που επάξια πολλοί του αποδίδουν σταθερά σε όλη αυτή την πολυετή διαδρομή του στη δημόσια σφαίρα της χώρας είναι σύμφωνα με δημοσιογραφικές τοποθετήσεις αλλά και κατά την κρίση των φιλάθλων εντός και εκτός ΑΕΚ: «Λαθρέμπορος» καθώς έχει προφυλακιστεί για λαθρεμπόριο πετρελαίου, οι εταιρείες του έχουν πληρώσει δεκάδες πρόστιμα για τέτοιες παραβάσεις και χρειάστηκε να κάνουν χρήση ειδικής νομοθετικής ρύθμισης για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα βαριά πρόστιμα.

«Απατεώνας» όπως τον κατηγορούν οι επενδυτές στην Αμερική που έχουν χάσει τα χρήματά τους, καθώς έχει εμπλακεί στο μεγαλύτερο σκάνδαλο κακουργηματικής απάτης που έχει συνδεθεί όνομα Έλληνα επιχειρηματία στο αμερικανικό χρηματιστήριο άνω των 300 εκατομμυρίων δολαρίων με την εταιρεία Aegean Marine Petroleum Network.

Μάλιστα, εκμεταλλευόμενος ένα «παραθυράκι» του ελληνικού νόμου, έχει γλυτώσει την έκδοση στις αμερικανικές αρχές. Κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης, ούτε στην Ελβετία και για αυτό, λόγω του κινδύνου έκδοσής του δεν ταξιδεύει στο εξωτερικό.

«Κάβουρας» (κατηγορείται από τους φίλους της ΑΕΚ όχι μόνο ότι «παντελόνιασε» κέρδος από την πώληση των μετοχών της ΑΕΚ το 1995, αφήνοντας πίσω του χρέη σε παίχτες και Δημόσιο, αλλά ταυτόχρονα στην επιστροφή του πήρε τζάμπα την ΑΕΚ, προτιμώντας να την υποβιβάσει ατιμωτικά στην Γ’ Εθνική παρά να πληρώσει τα χρέη της. Ενώ συνεχίζει να κατηγορείται από το σύνολο των φιλάθλων της ΑΕΚ ακόμη και σήμερα ότι δεν επενδύει οικονομικά στην ομάδα, που βρίσκεται 20 βαθμούς πίσω, εκτός πρωταθλήματος και Ευρώπης ήδη από τον Νοέμβρη και… με την τύχη με το μέρος του αφού ο κορονοϊός κρατά τον κόσμο και τις ακραίες αντιδράσεις του για την κατάντια της ΑΕΚ… μακρυά από τα γήπεδα. Επιπλέον του προσάπτουν ότι ακόμα και το γήπεδο, για το ιδιοκτησιακό του οποίου εγείρονται πολλά ερωτηματικά γίνεται με… «ξένα κόλυβα» από χρηματοδοτήσεις της περιφέρειας και τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι κατασκευάζει «τζάμπα» γήπεδο).

Σήμερα λοιπόν κάποιοι έπεσαν από τα σύννεφα γιατί αυτός ο άνθρωπος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο λογοτιμήτης, αθέτησε τη συμφωνία που είχε κάνει με την Κυβέρνηση για να στηρίξει τον Θ.Ζαγοράκη.

Κάποιοι εξεπλάγησαν που έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του το Κράτος για να συνεχίσει να διαλύει το ελληνικό ποδοσφαιρικό προϊόν… όπως αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι μπορεί και κάνει και στην ΑΕΚ. Έτσι έχει μάθει στο ποδόσφαιρο, ο κυρ Δημήτρης, ο δήθεν μάγκας από την Κοκκινιά, να βιαιοπραγεί κατά παραγόντων, παρατηρητών αγώνων, ακόμα και διαιτητών, πιάνοντας τους από τα γεννητικά τους όργανα και να «αδειάζει»πρωθυπουργούς!

Όμως ο παντελονάτος Τίγρης δεν πούλησε σε μια νύχτα μόνο την συμφωνία του με την κυβέρνηση, αλλά και τα όσα είχε υποσχεθεί ο ίδιος στον Θοδωρή Ζαγοράκη, στις τέσσερις συναντήσεις που έκαναν, ότι θα τον στήριζε για πρόεδρο της ΕΠΟ και δεν θα κατέβαζε δικό του υποψήφιο, όπως έκανε στο παραπέντε της εκπνοής της προθεσμίας.

Και να ήταν μόνο αυτό.

Ο Τίγρης όχι μόνο δεν τίμησε την αντρίκια δέσμευσή του προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ότι θα τον στηρίξει στις εκλογές αλλά επιδιώκει επιτακτικά και πάση θυσία με πρωτοπαλίκαρα τον Ιάκωβο Φιλιππούση, τον Αλέξη Δέδε και τον Νίκο Μπάρτζη να πετάξει εκτός ΕΠΟ τον Ζαγοράκη και όλους τους παλαιμάχους του 2004, ακυρώνοντας τις υποψηφιότητές τους με καινοφανείς προφάσεις και παράτυπες πρακτικές, μαζί με την μοναδική σοβαρή προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια να αλλάξει κάτι στο δύσμοιρο το ελληνικό ποδόσφαιρο από τους ανθρώπους που τίμησαν την γαλανόλευκη και συνέδεσαν το όνομα τους με μια από τις πιο λαμπερές σελίδες του ελληνικού αθλητισμού σε συλλογικό επίπεδο.

Να πετάξουν έξω τον Ζαγοράκη, τον Χαριστέα, τον Σεϊταρίδη, τον Καφέ και τον Παπαδόπουλο.. τα παιδιά που χάρισαν τις πιο ένδοξες στιγμές στην ιστορία του απαξιωμένου κατά τ αλλά ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ώστε ο Μελισσανίδης με τον κονκλάβιό του τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο των στημένων αγώνων και εκλογών (με χρηματισμούς και ξυλοδαρμούς) που ερευνώνται από την Επιτροπή Δεοντολογίας και τους Βασίλη και Μάκη Γκαγκάτση που έχουν ήδη καταδικαστεί και την Επιτροπή Δεοντολογίας (μεταξύ άλλων ποινικών εκκρεμοτήτων από κακουργηματικές απιστίες μέχρι πλαστογραφίες) να επιβάλουν μαριονέτες όπως αυτός ο απίθανος Κ.Νίκας που κατέβασαν από την Ένωση της Βοιωτίας.

Όπου ακόμα και σήμερα στην ιστοσελίδα της Ένωσης Βοιωτίας είναι αναρτημένη ανακοίνωση για τη στήριξη Ζαγοράκη ενώ ο Νίκας, πρόεδρος της ένωσης κατέβηκε υποψήφιος! Για τέτοιες μαριονέτες μιλάμε, αφού ο υπάλληλος του υπουργείο δικαιοσύνης (δικαστήρια της Βοιωτίας) Κ. Νίκας, όχι μόνο δουλεύει εκεί, αλλά απασχολεί συχνά πυκνά τα εν λόγω δικαστήρια με τα δικά του θέματα. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του για την στήριξη του Μελισσανίδη και των συν αυτω.

Άλλωστε ο Νίκας έχει αποδείξει με τους διαιτητές/επόπτες του, την πίστη του στο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ του Τίγρη, αρκεί να δείτε πόσοι Βοιωτοί επόπτες «τυχαίνει» να παίζουν την ομάδα της καρδιάς του, όχι την ΑΕΚ… τον Ιωνικό!

Να πετάξουν απροκάλυπτα εκτός ελληνικού ποδοσφαιρου τον Ζαγοράκη, τον Χαριστέα, τον Σεϊταρίδη, τον Καφέ και τον Παπαδόπουλο.. για να κατεβαίνουν υποψήφιοι «υπάλληλοι» και εντολοδόχοι όπως ο Δανιήλ από την Ένωση Πάτρας, που έχουν βουίξει οι καταθέσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την παραβίαση όλου του ποινικού κώδικα στις δεκάδες εκλογές που εμφανίστηκε μαζί με τον Γιαννάκη ως νταλαβεριτζής ή ο Δημητρίου, με τις εκκρεμείς δικογραφίες για κακουργηματική απιστία αλλά και τις θαμμένες δυσώδεις υποθέσεις στα συρτάρια του υπαλλήλου της επιθεώρησης εργασίας στην Αθήνα, Αντώνη Πατατανέ.

Να πετάξει ο Μελισσανίδης έξω από το ελληνικό ποδόσφαιρο τον Ζαγοράκη και τον Καφέ που έχουν χαρίσει τόσα κύπελλα και χαρές στον κόσμο της ΑΕΚ για να βρίσκονται στο ποδόσφαιρο τύποι όπως ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, αργόμισθος αστυνομικός και αυτός και ο γιος του, δουλικό του Γιαννάκη και του Τίγρη, πρόεδρος της Σουπερλιγκ 2 που την έχει βυθίσει στα στημένα παιχνίδια, την ανυποληψία και στις διαιτητικές σφαγές που σηκώνουν συνεχώς θύελλα αντιδράσεων από του ιδιοκτήτες των ομάδων της Σουπερλιγκ 2. Αλήθεια θα θέλαμε να ακούσουμε την γνώμη του κου Κλατενμπεργκ και του αρμόδιου Υπουργού, κ. Αυγενάκη για όλα αυτά τα έκτροπα που απαξιώνουν το άθλημα.

Και να ήταν μόνο αυτό.

Δεν αρκεί να τους πετάξουν έξω απλά, πρέπει να εξευτελίσουν πλήρως όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτό και όλη την προσπάθεια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο.

Να εξευτελίσουν την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό που δεσμεύτηκαν δημόσια να καθαρίσουν το ποδόσφαιρο.

Να εξευτελίσουν τον Ζαγοράκη, είτε πετώντας τον ατιμωτικά εκτός κούρσας είτε βάζοντας τον … ανύπαρκτο Νίκα να κατέβει απέναντί του.

Να διασύρουν τον Ζαγοράκη με «πληρωμένα» εμετικά δημοσιεύματα σε καθημερινές εφημερίδες μήπως ο Θοδωρής πετάξει λευκή πετσέτα και φύγει μόνος του, για να ταΐσουν σανό τους φιλάθλους των ομάδων της εξυγίανσης, ότι δήθεν θέλουν καθαρό ποδόσφαιρο και πίσω τις Κυριακές τους αλλά μόνο με Νίκα στο τιμόνι και τους 11 βλαχοπρόεδρους στο πηδάλιο. Μην τύχει και έχουμε καμία στραβοτιμονιά. Μπας και σταματήσουν να καθυβρίζουν τον Τίγρη για την παρακμή της ομάδας του. Όπως κάνουν και στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Καλά λοιπόν όλα αυτά… αυτός είναι ο Τίγρης δεδομένα. Σε όλη του τη διαδρομή έχει αυτές τις απαραβίαστες αξίες… η κυβέρνηση όμως τι θα κάνει;

Θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια να κοιτά να τορπιλίζεται αυτή η προσπάθεια;

Θα κάνει πίσω αφήνοντας την διαφθορά και τη σαπίλα να επικρατήσουν;

Ή θα τηρήσει τον λόγο και την δέσμευσή του ο Πρωθυπουργός; Όχι μόνο τον λόγο του και τη συμφωνία του με τις υπόλοιπες δυνάμεις των Big -4.

Όχι μόνο τον λόγο του και την υπόσχεσή στη FIFA και την UEFA.

Αλλά τον λόγο του και τη δέσμευσή του απέναντι στα εκατομμύρια φιλάθλων που πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο και το θέλουν καθαρό. Με διαφάνεια, ισονομία και αξιοκρατία.

Όχι με παράγοντες μαριονέτες που βυθίζουν το επαγγελματικό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην διαφθορά και την ανυποληψία, έχοντας μοναδική επιδίωξη την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των αφεντικών τους. Φτάνει πια.