Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη μετά και τη μαραθώνια κατάθεση του δεύτερου μηνυτή.

O 25χρονος καταγγέλων ταξίδεψε από τη Σουηδία με δικά του έξοδα και κατέθετε επί πέντε ώρες το βράδυ της Τετάρτης υπό άκρα μυστικότητα.

Με νάρκωσε και με βίασε

Το φερόμενο ως θύμα κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας όλα τα θλιβερά γεογονότα, όπως τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο ίδιος που φέρεται να έζησε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη το 2010.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη μήνυσή του και επανέλαβε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, ο ηθοποιός τον παρέσυρε στο σπίτι του και τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Ενώ ήταν ακόμη ανήλικος, ο Λιγνάδης φέρεται να τον “προσηλύτισε”, τον έσυρε μέχρι το σπίτι του, του προσέφερε συγκεκριμένο ποτό και στην συνέχεια ασέλγησε επάνω του.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του, μια από τις λίγες στιγμές που θυμάται είναι τον ηθοποιό να βρίσκεται επάνω από το κεφάλι του και εκείνος σε κατάσταση παραζάλης να αναγκάζεται, μέσω πίεσης, να ανοίγει το στόμα του και να επιδίδεται σε πεολειχία…

Ο τρίτος μηνυτής κατά Λιγνάδη καταγγέλλει ότι δέχθηκε απειλές

Την ίδια ώρα, απειλές να αποσύρει τη μήνυση που κατέθεσε κατά του Δημήτρη Λιγνάδη δέχθηκε ο τρίτος μηνυτής.

Όπως αποκάλυψε στο STAR ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, μια μέρα την κατάθεση της μήνυσης δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστα, ο οποίος με σπαστά ελληνικά του είπε: «Αν δεν αποσύρεις τη μήνυση σου, θα σου καταστρέψουμε το μαγαζί και το πρόσωπο».

Το περιστατικό αυτό γνωρίζει και ο δικηγόρος των μηνυτών, Γιώργος Βλάχος.

 Εν αναμονή της άρσης απορρήτου του ηθοποιού και σκηνοθέτη

Αντιμέτωπος με έλεγχο για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων ενδέχεται να έρθει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε έπειτα από την κατάθεση της τρίτης μήνυσης για βιασμό σε βάρος του.

Έτσι, τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι και την αποθήκη του Δημήτρη Λιγνάδη αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τις εισαγγελικές αρχές, καθώς ενδέχεται να «φωτίσουν» και αυτή την πτυχή της πολύκροτης υπόθεσης.