Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του 28χρονου αστυνομικού της Ομάδας Δράση που δέχθηκε επίθεση στην Νέα Σμύρνη και νοσηλεύεται στο 401 νοσοκομείο.

Στο πλευρό του γιού του έσπευσε από την πρώτη στιγμή ο πατέρας του που ήρθε από τις Σέρρες. Συνταξιούχος αστυνομικός και ο ίδιος κρατά χαμηλούς τόνους, μιλά μόνο για την υγεία του παιδιού του, και προφανώς από σεβασμό στις διαδικασίες της υπηρεσίας αποφεύγει οποιοδήποτε σχόλιο για το συμβάν αλλά και και τους δράστες.

«Εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλά το παιδί μου»

Ο πατέρας του τραυματία αστυνομικού, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, λέει χαρακτηριστικά ότι «εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλά το παιδί μου».

Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του γιού του απαντά: «Είναι πρησμένος, είναι ακόμη έντονα τα οιδήματα στο κεφάλι, είναι τα πρηξίματα, πιστεύω ότι με το χρόνο θα γίνει καλά»

Δεν αποκαλύπτει τίποτα από όσα του είπε ο γιος του.

Χαρακτηριστική η απάντηση του πατέρα στην ερώτηση «σας περιέγραψε πως έγινε το συμβάν;».

«Όχι όχι δεν είναι δικό μας θέμα. Είναι υπηρεσιακά θέματα. Δεν ασχοληθήκα περισσότερο» απαντά ο συνταξιούχος αστυνομικός, ενώ στο ιδιο πνεύμα είναι η επισήμανσή του και σχετική ερώτηση με τη σύλληψη του δράστη.

«Υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι να σας τα πουν αυτά παιδια. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλά το παιδί μου».

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο σώμα από το 2020, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται με κακώσεις στο κεφάλι από τα χτυπήματα επί 2,5 βασανιστικά λεπτά με λοστούς, σιδερόβεργες και κλωτσιές.