Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μπορεί να γίνει η αιτία ενός «πολέμου» Αιγύπτου – Λίβερπουλ, καθώς η Εθνική Ομάδα της χώρας του, δήλωσε τον 28χρονο επιθετικό στην αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων χωρίς να έχει πάρει άδεια, όπως συνηθίζεται, από την ομάδα του.
Η διεξαγωγή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου και θα τελειώσει στις 8 Αυγούστου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Liverpool Echo, η Αίγυπτος δήλωσε τον 28χρονο άσο στην αποστολή χωρίς να έχει εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα του Μέρσεισαιντ.
Σε περίπτωση που αυτό αληθεύει και ο Σαλάχ δώσει παρών με την Εθνική του ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα χάσει ένα μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας της περιόδου 2021-22, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την αγγλική ομάδα.
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Κατέθεσε ντοκουμέντα κακοποίησης του Παναγιωτάκη – Κατήγγειλε απόπειρα εκβίασής της
- Ενρίκε: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από εμάς, το είπα και όταν μείναμε εκτός της πρώτης 8άδας»
- Άγιος Δημήτριος: Τι λέει η πρώην σύντροφος του 20χρονου – «Με είχε ρωτήσει αν θέλω να μιλήσει σε πρώην μου που με ενοχλούσε»






