«Εκτός  από επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, είμαστε όλοι και μέτριοι ηθοποιοί», αναφέρουν μεταξύ άλλων, αρκετοί ηθοποιοί, σε ένδειξη στήριξης στον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, μετά τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και την επίθεση Λιγνάδη.

Υπενθυμίζεται ότι στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε, στην 19η ανακρίτρια, ο Δημήτρης Λιγνάδης, υποστηρίζει ότι η υπόθεση είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, και χαρακτηρίζει μέτριο ηθοποιό τον Σπύρο Μπιμπίλα.

«Η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους του Σ.Ε.Η και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεσή μου εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το ΔΣ για τον τρόπο που διαχειρίζονται το Σ.Ε.Η και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση», ανέφερε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση πολλών Ελλήνων ηθοποιών, και όχι μόνο,  οι οποίοι μέσα από τα social media έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Μελέτης Ηλίας

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ζέτα Δούκα

Σωτήρης Τσαφούλιας

Άννα Χατζησοφιά

Αργύρης Πανταζάρας 

Δημήτρης Καραντζάς