Η υπόθεση του Χακάν Αϊσάλ, του 40χρονου άνδρα από την Τουρκία που κατηγορείται ότι έσπρωξε την 32χρονη έγκυο γυναίκα του από έναν γκρεμό προκειμένου να εισπράξει την αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής της, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, όχι μόνο στα τουρκικά μέσα αλλά και στα διεθνή.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα ήρθε στο φως ένα βίντεο, το οποίο σύμφωνα με τη Sun τράβηξε τουρίστας την ημέρα της φερόμενης δολοφονίας, στον επίμαχο γκρεμό κοντά στην «Κοιλάδα των Πεταλούδων», στα Μούγλα της Τουρκίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χακάν Αϊσάλ και η άτυχη Σεμρά βρίσκονταν στην περιοχή για διακοπές τον Ιούνιο του 2018, όταν – σύμφωνα με το κατηγορητήριο – ο πρώτος έδωσε τέλος με προμελετημένο και απίστευτα ωμό τρόπο στην ζωή της δεύτερης.

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από δύο χρόνια από το συμβάν προκειμένου ο Χακάν Αϊσάν να συλληφθεί και να ασκηθεί δίωξη εναντίον του.

Στο εν λόγω βίντεο εμφανίζεται από σχετικά μεγάλη απόσταση ο Χακάν Αϊσάλ να κατεβαίνει μαζί με τη σύζυγό του το κακοτράχαλο έδαφος στον γκρεμό, κρατώντας μάλιστα την 7 μηνών έγκυο Σεμρά από το χέρι προκειμένου να μην πέσει.

Το γεγονός ότι ο τουρίστας θυμήθηκε ότι είχε καταγράψει το ζευγάρι πριν από δυο χρόνια δικαιολογείται από το γεγονός ότι του είχαν τραβήξει την προσοχή, καθώς ο άνδρας έδειχνε να φέρεται περίεργα.

Το άτομο που τράβηξε το βίντεο είπε μάλιστα ότι του είχε δημιουργηθεί ανησυχία κοιτάζοντάς τους ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι κακό, όπως π.χ. να κατέληγε ο ένας από τους δυο στο κενό.

Η Daily Mail δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία που ξετρύπωσαν οι τουρκικές Αρχές «σαρώνοντας» τα social media του φερόμενου συζυγοκτόνου για αποδεικτικά στοιχεία.

Στη φωτογραφία αυτή, που ο Αϊσάλ δημοσίευσε τον Ιούνιο του 2020 στο Instagram πριν συλληφθεί, εμφανίζεται ο ίδιος να ποζάρει στην περιοχή όπου είχε χαθεί η έγκυος σύζυγός του.

«Ένα μέρος που ήταν κάποτε ο παράδεισός μου πλέον δεν φωτίζεται πλέον από τον ήλιο», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας με την οποία ο 40χρονος «απέτιε φόρο τιμής» στην Σεμρά.

Σύμφωνα δε με την βρετανική εφημερίδα, ο Τούρκος επισκέφθηκε ξανά το σημείο μήνες μετά το τραγικό συμβάν, προτού συνεχίσει τις «πολυτελείς διακοπές του» σε διάφορες περιοχές της χώρας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αϊσάλ είχε λάβει δάνεια στο όνομα της συζύγου του προτού εκείνη πεθάνει, όπως αποκάλυψε ο αδελφός του θύματος στην επίσημη κατάθεσή του.