Θέση στις αθλιότητες που γράφονται τις τελευταίες ώρες στα social media σχετικά με τη δήθεν εμπλοκή της κυβέρνησης και τη συγκάλυψη σε θέματα παιδεραστίας πήρε ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

«Θα διαχωρίσω τη θέση μου για όσα ανεύθυνα γράφονται στα social media . Έχω υποστεί προσωπικά αυτού του είδους τις επιθέσεις. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαχωρίσω τη θέση μου. Ίσα ίσα αισθάνομαι υποχρεωμένος να το κάνω με βάση τα όσα γράφονται και το κάνω ευθαρσώς για όλους».

Αυτό όμως, συνέχισε ο κ. Τσίπρας,  «δεν σημαίνει ότι δεν είστε πολιτικά εκτεθειμένος» καθώς όπως είπε ανεχτήκαμε μία σειρά πράξεων και παραλείψεων με τελευταίο την απόπειρα συγκάλυψης.

Είχε προηγηθεί η ερώτηση του πρωθυπουργού προς τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε αναφέρει.

«Κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι καλύπτει παιδεραστές;» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και αναφέρθηκε στις αναρτήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όπως της κα Ελευθεριάδου και του Παύλου Πολάκη, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «χυδαίες».

«Σας καλώ να απαντήσετε κύριε Τσίπρα ως πατέρας δύο παιδιών στον Κυριάκο Μητοστάκη πατέρα τριών παιδιών» σημείωσε ο πρωθυπουργός.