Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες για κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου. Σχεδόν κάθε μέρα, νέες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για αδικήματα που έχουν συμβεί αρκετά χρόνια πριν.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για μια καταγγελία, η οποία δεν είχε γίνει γνωστή και αφορά γνωστή ηθοποιό της τηλεόρασης και του θεάτρου, η οποία καταγγέλλει πασίγνωστο ηθοποιό για βιασμό.

Την αποκάλυψη έκανε ο δικηγόρος της στον ΣΚΑΙ. Όπως είπε, πριν από περίπου μια εβδομάδα, τον κάλεσε η εν λόγω ηθοποιός και άρχισε να του εξιστορεί τη δική της φρικιαστική ιστορία.

Τότε η γυναίκα ήταν ανερχόμενη και την κάλεσε ο εν λόγω ηθοποιός στο σπίτι του, επειδή την είχε δει σε μια επιτυχημένη τηλεοπτική παραγωγή και ήθελε να της προτείνει ρόλο σε ένα θεατρικό.

Όπως είπε ο συνήγορός της, επειδή ο καταγγελλόμενος ήταν παντρεμένος η γυναίκα θεώρησε πως δεν ήταν κάτι το μεμπτό.

«Πήγε στο σπίτι του, ήταν περίοδος του Πάσχα μάλιστα και μπαίνοντας κλείδωσε την πόρτα. Μετά από 20 λεπτά συζήτησης για τα επαγγελματικά πέρασε σε προσωπικά ζητήματα με εκείνη να νιώθει άβολα και να θέλει να αποχωρήσει αλλά δεν τα κατάφερε με τον ηθοποιό να τη βιάζει» συμπλήρωσε ο συνήγορος.

«Αφού τη βίασε την έβγαλε έξω από το σπίτι κακήν κακώς της δήλωσε πως θα την καταστρέψει αν μιλήσει» τόνισε.

Η εν λόγω γυναίκα σήμερα ζει μόνιμα στο εξωτερικό και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. «Έχει κατατεθεί μία καταγγελία στο ΣΕΗ με όλες τις λεπτομέρειες και από σήμερα βρίσκεται στα χέρια και του Εισαγγελέα» κατέληξε.