Ο… ημιπιτσιρικάς ξαναχτύπησε. Ο λόγος για τον γιο του Νίκου Βούτση, του πρώην προέδρου της Βουλής, ο οποίος βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των παρεμβάσεων του «Ρουβίκωνα» και… συλλαμβάνεται ενίοτε.

Οπως θυμόμαστε, ο γιος του κ. Βούτση, είχε συλληφθεί έξω από το σπίτι της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, καθώς πετούσε τρικάκια με απειλητικά μηνύματα σε βάρος της.

Είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο και αθωώθηκε καθώς το να πετάς τρικάκια δεν είναι και ποινικό αδίκημα. Αλλωστε δεν είχε στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της απειλής. Την Πέμπτη, ο… ημιπιτσιρικάς, όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Νίκος Βούτσης αν και στα 35 του χρόνια, συμμετείχε στην έφοδο του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Υγείας, μια κίνηση συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα που βρίσκεται στην εντατική λόγω της πολύημερης απεργίας πείνας.

Μια ομάδα από περίπου 60 άτομα μπήκε στο κτίριο και πέταξε τρικάκια υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες, Δημήτρη Κουφοντίνα. Απλωσαν και πανό, είπαν και κάποια συνθήματα και στη συνέχεια η Αστυνομία τους προσήγαγε.

Οπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο γιος του Νίκου Βούτση.