«Η Αστυνομία μου έφερε τον άνθρωπο που πήγε να με δολοφονήσει. Τον αναγνώρισα όμως δεν υπήρχαν τα στοιχεία για να τον συλλάβουν… Μου είπαν ότι τον παρακολουθούν».

Σε αυτή την αποκάλυψη, προχώρησε ο οδηγός ταξί που τον Φεβρουάριο του 2017, πριν ακριβώς από τέσσερα χρόνια έπεσε θύμα του «σιωπηλού δολοφόνου της Κηφισιάς» και γλίτωσε κυριολεκτικά από θαύμα καθώς δέχτηκε τρεις σφαίρες στο κεφάλι.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο serial killer των ταξιτζήδων δολοφόνησε έναν 53χρονο συνάδελφο του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που χτύπησε και τον 32χρονο οδηγό.

Ο τραυματίας, τέσσερα χρόνια μετά, μιλάει στο protothema.gr για το πώς βίωσε τον εφιάλτη εκείνο το παγωμένο βράδυ της 11ης Φεβρουαρίου στην Κηφισιά, τον Γολγοθά που ανέβηκε για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του, αλλά και το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω.

Μάλιστα, σκιαγραφεί το προφίλ του serial killer κάνοντας λόγο για έναν άνδρα που έδειχνε κάτοικος της περιοχής, λιγομίλητο, ψυχρό αλλά και εντελώς αδιάφορο που δύσκολα κάποιος συγκρατεί την φυσιογνωμία του.

«Τώρα μετά από ενάμισι χρόνο δεν θυμάμαι πολλά. Έχω δει τόσο κόσμο. Ήταν περίπου 1.70 – 1.75, δεν ήταν ούτε γεμάτος, ούτε αδύνατος, γύρω στα 75-80 κιλά, δεν ήταν καραφλος, ούτε είχε κοιλιά, κοντά μαλλιά χωρίς μούσια. Αυτόν τον έχω δει 2-3 φορές. Και τους είπα ότι μοιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό με τον άνθρωπο που μου επιτέθηκε», είχε χαρακτηριστικά ο ταξιτζής, ενώ πρόσθεσε πως ότι η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη τον  κάνει να σκέφτεται πολλά.

«Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν όμως εγώ πήγα και ήρθα από τον θάνατο και μια οικογένεια έμεινε πίσω», είπε ο οδηγός ταξί.