Το μοντέλο που εμπνέεται από το Isetta, το Μicrolino, οπως ανακοινώει η φίρμα από την Ελβετία έρχεται τον Σεπτέμβριο. Θα είναι ηλεκτρικό και μετά από μια πλήρη φόρτιση θα μπορεί να διανύει 300 χιλιόμετρα. Θα υπάρχει και έκδοση με αυτονομία λιγότερο από 150 χιλιόμετρα. Η φόρτιση του δεν θα ξεπερνά τις 4 ώρες.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που μπαίνει στην «καρδιά» των οχημάτων με αστικό χαρακτήρα.  Το εσωτερικό του θα μπορεί να φιλοξενεί έως 2 επιβάτες. Η τιμή του ορίζεται στα 12.000 ευρώ.

Το Microlino 2.0 καταφέρνει να παντρεύει την κλασική – ρετρό γραμμή με την σύγχρονη αισθητική, διαθέτοντας νέα φωτιστικά σώματα, κρυφή χειρολαβή πόρτας,, επανασχεδιασμένο πίσω μέρος. Συνολικά, μπορεί να μεταφέρει έως 2 επιβάτες. Διαθέτει χώρο αποσκευών 300 λίτρων .

Το τετράτροχο όχημα έχει μήκος 2,4 μέτρα, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα ευέλικτο μέσα στην πόλη. Επίσης ζυγίζει έως 513 κιλά. Η κίνηση του βασίζεται σε  έναν ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων με την ροπή να είναι στα 110 Nm Έχει τελική ταχύτητα 90 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να κάνει τα 0-50 χλμ/ώρα σε 5 δευτερόλεπτα.

Οι μελλοντικοί αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο μπαταρίες 8 ή 14,4 kWh που του χαρίζουν αυτονομία 125 ή 200 χιλιομέτρων αντίστοιχα.