Για τα βίαια περιστατικά που αποκαλύφθηκαν στο χώρο του πολιτισμού και για το πλαίσιο που θα πρέπει να διαμορφωθεί για το μέλλον, μίλησε ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Ο δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε ότι «είναι καλό που βγαίνουν προς τα έξω συμπεριφορές που είναι απαράδεκτες από άνθρωπο προς άνθρωπο και μπράβο στα κορίτσια και τα αγόρια που το κάνουν», προσθέτοντας ότι ο ίδιος έφυγε από πρόβες μιας παράστασης. «Ήμουν τυχερός που δεν μου έτυχαν τέτοια περιστατικά, εκτός από ένα στην αρχή της καριέρας μου, που έφυγα γιατί υπήρχε ένα κλίμα τρομοκρατίας και μείωσης. Ήμουν στην αρχή, είχα ανάγκη από χρήματα, αλλά έφυγα» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι έτσι θα πρέπει να λειτουργούν όλοι σε αντίστοιχα περιστατικά.

«Ακόμα και αν κλείσει μια πόρτα, θα ανοίξουν άλλες δέκα» ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής, υποστηρίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι χαρακτηριστικά χώρων, αλλά ανθρώπων.

Παράλληλα, ο ηθοποιός σημείωσε ότι «από δω και πέρα θα το σκεφτεί 2 – 3 φορές κάποιος για να προχωρήσει σε τέτοιες συμπεριφορές, ενώ το υποψήφιο θύμα θα γνωρίζει ότι υπάρχει η υποστήριξη που θα χρειαστεί και θα μπορεί να μιλήσει γι΄αυτό. Αυτή είναι η κατάκτηση αυτών των ημερών».

Τέλος, ανέφερε ότι τον εκνευρίζει πολύ το «γιατί τώρα;», προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό να μην παραγράφονται κάποια αδικήματα.