Τα νέα στοιχεία για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή από την καθηγήτρια που του έκανε ιδιαίτερα στο σπίτι είναι αποκαλυπτικά.

Είναι τα μηνύματα που έστελνε η 35χρονη στον ανήλικο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 μηνών, η αυστηρή προειδοποίηση της μητέρας του παιδιού στην φιλόλογο για να διακόψει κάθε επαφή με τον γιο της, αλλά και οι κινήσεις της εκπαιδευτικού από τον περασμένο Σεπτέμβρη για να μην κινήσει υποψίες.

Τα ντοκουμέντα

Τα κλειστά στόματα στενών συγγενών και φίλων ανοίγουν, την ώρα που οι έρευνες για την υπόθεση φέρνουν στο φως άγνωστες κινήσεις και γεγονότα. Όλα πάντως άρχισαν όταν η μητέρα του 13χρονου ανακάλυψε μεταξύ άλλων στον υπολογιστή του παιδιού σέλφι με την καθηγήτρια σε ένα κόκκινο δωμάτιο ξενοδοχείου.

«Μόλις διαπιστώσαμε τι ακριβώς συνέβαινε πιάσαμε την καθηγήτρια και της είπαμε να μείνει μακριά από το παιδί μας. Εκείνη όμως συνέχισε να τον ενοχλεί και να του στέλνει μηνύματα».

Κι έτσι η μητέρα του 13χρονου πήγε στις Αρχές με ντοκουμέντα. Έδειξε στους αστυνομικούς βίντεο, φωτογραφίες αλλά και ορισμένα από τα τελευταία μηνύματα που φέρεται να έστελνε η φιλόλογος στο παιδί της, όταν της είπε να διακόψει κάθε επαφή μαζί του. «Σε σκέφτομαι, γιατί δεν μου απαντάς; Σε παρακαλώ απάντησέ μου».

Το τηλέφωνο του 13χρονου όμως βρίσκεται πλέον στα χέρια της μητέρας του και έτσι όλα τα μηνύματα που στέλνει η εκπαιδευτικός διαβάζονται από εκείνη. «Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σε αγαπάω πάρα πολύ».

Σε σύγχυση…

Η καθηγήτρια, μητέρα ενός παιδιού μόλις δύο ετών, δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση λίγο πριν από την καταγγελία στην αστυνομία. Για μία εβδομάδα προσπαθεί να μιλήσει με τον 13χρονο αλλά μάταια…

«Θέλω να σε δω και να τα πούμε από κοντά. Πάρε με τηλέφωνο όποτε μπορέσεις».

Η υπόθεση αποκαλύπτεται και πολύ γρήγορα παίρνει διαστάσεις. Η 35χρονη δηλώνει σοκαρισμένη και οι στενοί συγγενείς της έκπληκτοι. Κανείς δεν περίμενε και δεν γνώριζε τα όσα συνέβαιναν τους τελευταίους μήνες.

Όλα είχαν ξεκινήσει το περασμένο Φθινόπωρο. Η καθηγήτρια που παλιότερα ήταν και δασκάλα χορού άρχισε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο, στο σπίτι του στα βόρεια προάστια. Πολύ γρήγορα όμως αυτά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Τον καλούσε σε ξενοδοχεία

Όπως διαπιστώνεται από την αστυνομική έρευνα, η 35χρονη αποπλανούσε τον ανήλικο μέσα στο σπίτι του, όταν έλειπαν οι γονείς του και σε άλλες περιπτώσεις του έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής με θεματική διακόσμηση. Μάλιστα για να μην κινήσει υποψίες ζητούσε από τον μαθητή να πηγαίνει στο ξενοδοχείο με το ποδήλατό του κι να πει ψέματα στους γονείς του, πως ήταν βόλτα με τους φίλους του.

Για μήνες, κανείς δεν υποψιαζόταν το παραμικρό. Η πρόσβαση της μητέρας του παιδιού όμως στις διαδικτυακές του σελίδες ξεσκέπασαν όλα όσα αγνοούσε. Τα βίντεο και τις φωτογραφίες συμπλήρωναν μηνύματα που έκαναν όπως είπε στους αστυνομικούς, να τα χάσει…

«Μπορούμε να τους αγνοήσουμε όλους και να ζήσουμε μαζί. Για ένα διάστημα μπορούμε να φύγουμε στο εξωτερικό. Όχι τώρα αλλά όταν τελειώσει η ιστορία με τον κοροναϊό θα φύγουμε μαζί».

Η 35χρονη καθηγήτρια φέρεται να ασκούσε τέτοια επιρροή στον μαθητή, που τον είχε πείσει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και μάλιστα ότι είχε μαζέψει αρκετά χρήματα από τα ιδιαίτερα που έκανε ώστε να ζήσουν άνετα στο εξωτερικό. Εκεί, όπου όπως του έλεγε κανένας δεν θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στον έρωτά τους… Ωστόσο, φέρεται να του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να μαθευτεί η παράνομη σχέση τους, αφού ακόμα δεν είχε πάρει διαζύγιο.

Ο 13χρονος μετά την καταγγελία, έδωσε κατάθεση σε ειδικό ψυχολόγο ενώ η καθηγήτρια, η οποία δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.