Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της δικογραφίας της ΕΛ.ΑΣ  που σχηματίστηκε για την 36χρονη φιλόλογο η οποία κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο μαθητή στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Στην έρευνα που δημοσίευσε το protothema.gr  γίνεται λόγος για αισχρό και απαγορευμένο υλικό μέσω του Instagram και του  Messenger της δασκάλας με τον 13χρονο μαθητή.

Μάλιστα η δασκάλα είχε πρότεινε στον μικρό μαθητή να φύγουν μαζί κρυφά στο εξωτερικό.

Διαβάστε αναλυτικά τα στοιχεία της δικογραφίας της ΕΛ.ΑΣ:

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η καθηγήτρια φιλόλογος που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο είχε ερωτικές σχέσεις μαζί του στο σπίτι του αλλά και σε ξενοδοχείο, ενώ του είχε ζητήσει να φύγουν στο εξωτερικό.

Όλα αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού φαίνεται πως οι γονείς του παιδιού της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την μητέρα του 13χρονου μαθητή η οποία εντόπισε στον υπολογιστή του παιδιού της φωτογραφίες του μαζί με την φιλόλογο.

Η μητέρα του μαθητή προχώρησε σε καταγγελία, με την φιλόλογο ωστόσο να μην συλλαμβάνεται λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και να παίρνει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με νομικές και δικαστικές πηγές, οι πράξεις της εν λόγω 36χρονης καθηγήτριας φαίνεται να επιβεβαιώνονται από ευρήματα στο κινητό του 13χρονου με σχετικές εκμυστηρεύσεις.