Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινότητα της Λάρισας ο θάνατος των γιατρών του γενικού νοσοκομείου που πήγαν για ορειβασία στον Όλυμπο αλλά μία χιονοστιβάδα έκοψε το νήμα της ζωής τους.

Από αργά το βράδυ της Πέμπτης αλλά και νωρίς την Παρασκευή τα social media κατακλύστηκαν από αποχαιρετιστήρια μηνύματα Λαρισαίων για τους δύο επιστήμονες που ήταν λάτρεις της δράσης και των σπορ.

Λαρισαίοι για τον χαμό των δύο γιατρών

Μερικά από τα μηνύματα στα social media λένε τα εξής για τους δύο γιατρούς, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην κοινωνία.

«Ξεγέλασαν τον χάρο και τον νίκησαν αμέτρητες φορές και οι δυο, δίνανε μάχη για τους ασθενείς τους σώζοντας ζωές». «Δεν έφευγαν από το νοσοκομείο ακόμα και στα ρεπό και την άδεια τους ήταν εκεί αν είχαν ασθενείς που τους χρειαζόταν».

«Στον Όλυμπο τους έστησε καρτέρι ύπουλο όμως ο χάρος, και τους νίκησε». «Τα καλύτερα παιδιά του ΓΝΛ…»  «Αερικό σε θεωρούσα, έτσι μας φεύγεις!!!  «Καλό σου ταξίδι, στα λιβάδια του ουράνιου βουνού σου!!!»

«Πόσο άδικο είναι να φεύγουν άνθρωποι σαν εσάς» «Το βουνό και το χιόνι ήταν τα πάθη του, δεν έχω λόγια και για τους δύο»  «Ήταν στην πρώτη γραμμή της πανδημίας τεράστια η απώλεια για το ΓΝΛ που έχασε δύο πολύτιμα παιδιά του».