Με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στην οποία διακρίνεται να κρατάει όπλο και να φοράει ζώνη με φυσίγγια επέλεξε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ για να αναφερθεί σε ομιλία στη Βουλή, απέναντι στον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

«Σε τρεις τέσσερεις ομιλητές μιλάω στην ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπ Εσωτερικών. Υπουργος ο Βορίδης, μην το χάσετε!!!!» ανέφερε ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του.

Σε τρεις τέσσερεις ομιλητές μιλάω στην ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπ Εσωτερικών .

Υπουργος ο Βορίδης ,μην το χάσετε!!!!

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Παύλος Πολάκης μόλις προ ημερών είχε υποστηρίξει ότι ο πρωθυπουργός τοποθέτησε τον Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να κινητοποιήσει τα εθνικιστικά- ακροδεξιά δίκτυα της ομογένειας και να αποφύγει την ήττα στις εκλογές.

«Εσείς μπήκατε υπουργός Εσωτερικών για να ετοιμάσετε τις επόμενες εκλογές, με τη φιλοδοξία ότι κινητοποιώντας τα εθνικιστικά-ακροδεξιά δίκτυα της ομογένειας θα μπορέσετε να επιτύχετε διαφορά επιστολικών ψήφων, που θα επιτρέψει είτε οριακή σας νίκη είτε την όχι συντριπτική σας ήττα», είπε χαρακτηριστικά και προειδοποίησε με το γνωστό του ύφος πως «όσα μέτρα και να πάρετε η αριστερά θα ξανακυβερνήσει και θα ναι και ντάλα μεσημέρι».