Προσωπικές διαφορές βλέπει η αστυνομία πίσω από την αιματηρή συμπλοκή στο Νέο Κόσμο, με ένα νεκρό και τρεις σοβαρά τραυματίες.

Ο 53χρονος από την Αλβανία, μόλις έχει πέσει νεκρός μετά από πυροβολισμούς, με την σύζυγο του να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς. Οι δυο γιοι του θύματος βρίσκονται σοβαρά τραυματισμένοι λίγα μετρά μακριά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA αστυνομικοί μόλις έχουν φτάσει στην πλατεία του Αγίου Σωστή στον Νέο Κόσμο όπου το απόγευμα της Δευτέρας μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη.

Οι τρύπες στην τζαμαρία του καταστήματος αποτυπώνουν τις σκηνές πανικού που διαδραματίστηκαν στην καρδία της Αθήνας ενώ στο σημείο βρίσκονταν εκατοντάδες μικρά παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα αδέλφια συνεπλακησαν με μια ομάδα ανδρών λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία του Αγίου Σώστη όπου προσπάθησαν να διαφύγουν.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση βλέπουν πίσω από το φονικό προσωπικές διάφορες μεταξύ της οικογένειας των θυμάτων και της ομάδας των πέντε ανδρών.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως κανένα από τα θύματα δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες

Την ίδια στιγμή, νέες σοκαριστικές μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Βγάζει ένα όπλο και αρχίζει και σημαδεύει στο μαγαζί, όποιον πάρει ο Χάρος. Αρχίζει και γαζώνει το μαγαζί, με το που είδα ότι σηκώνει το όπλο πήγα και κόλλησα στη τζαμαρία» λέει αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του MEGA.

«Είχε τραυματιστεί πίσω στο πόδι, δεν συνειδητοποίησε ότι έχει τραβηχτεί όπλο και έμεινε στο κέντρο του μαγαζιού» συμπληρώνει αναφερόμενος στον έναν από τους τραυματίες.

«Κατάλαβα ότι ήταν πυροβολισμοί, πέσαμε στα πατώματα» λέει ακόμα μια αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA.