Το διαδικτυακό φαινόμενο «Ρατατούης: Το μιούζικαλ του TikTok» κατάφερε να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια για την στήριξη ηθοποιών και άλλων καλλιτεχνών που δοκιμάζονται από την πανδημία.

Η αρχή έγινε με ένα meme όταν εκατοντάδες χρήστες του TikTok, βασισμένοι στον «Ρατατούη», φαντάστηκαν την μιούζικαλ εκδοχή της αγαπημένης ταινίας και γέμισαν το διαδίκτυο με τις ιδέες τους για το υποθετικό έργο- από την χορογραφία και τα σκηνικά μέχρι και διαφημιστικά προϊόντα.

Το meme μέσα σε λίγες εβδομάδες κατάφερε να γίνει κανονικό μιούζικαλ το οποίο έκανε διαδικτυακή πρεμιέρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Στην παρουσίασή του συμμετείχαν γνωστά ονόματα όπως οι: Wayne Brady, Titus Burgess και Adam Lambert.

Το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει ο «Ρατατούης: Το μιούζικαλ του TikTok» ανακοινώθηκε μέσω της σελίδας του στο Twitter.

Με τα εισιτήρια του σόου να πουλιούνται έναντι 5 δολαρίων ο «Ρατατούης: Το μιούζικαλ του TikTok» συγκέντρωσε πάνω από 200.000 θεατές και 1 εκατομμύριο δολάρια τα οποία θα διατεθούν για την στήριξη ηθοποιών που έχουν ανάγκη.

«Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους της τέχνης αυτή τη στιγμή- όχι μόνο οικονομικά αλλά και δίνοντάς τους ελπίδα, δείχνοντας πως υπάρχει χώρος για δημιουργία και πρωτοπορία» ανέφερε η σκηνοθέτρια του μιούζικαλ, Λούσι Μος.

Εισιτήρια για το μιούζικαλ διατίθενται μέχρι και σήμερα, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από