«Η αληθινή Μελάνια δεν θα κρατούσε ποτέ το χέρι του Τραμπ» είναι ένα από τα επιχειρήματα των συνωμοσιολόγων που «είδαν» ξανά σε πρόσφατο βίντεο του ζευγαριού την σωσία της Μελάνια Τραμπ.

Οι θεωρίες συνωμοσίας για την σωσία της Μελάνια Τραμπ φούντωσαν ξανά όταν την Τετάρτη βγήκε από τον Λευκό Οίκο κρατώντας το χέρι του απερχόμενου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτείων.

Στο επίμαχο βίντεο Ντόναλντ και Μελάνια, βγαίνουν από τον Λευκό Οίκο χέρι – χέρι και κατευθύνονται στο ελικόπτερο «Marine One» όπου επιβιβάστηκαν για να πετάξουν με προορισμό το Maryland. Από εκεί το ζευγάρι, πέταξε με το «Air Force One» για τη Φλόριντα όπου θα περάσει τις γιορτές.

Τα σόσιαλ μίντια πήραν και πάλι φωτιά με διάφορους χρήστες να υποστηρίζουν πως η γυναίκα που συνόδευε τον Τραμπ ήταν σωσίας και πως η πραγματική Μελάνια έχει μείνει πίσω με τον γιο της Baron.

Τον περασμένο Οκτώβριο την ίδια θεωρία είχε πυροδοτήσει μια φωτογραφία στην οποία η Μελάνια χαμογελούσε επιβιβαζόμενη στο «Marine One». Πολλοί επεσήμαναν τότε ότι στο στιγμιότυπο το πρόσωπό της και η έκφρασή της διέφεραν πολύ το συνηθισμένο.