Μετά τη σύσταση που ανακοινώθηκε από την Πολιτική Προστασία, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΜΜΘ) ακύρωσε τις μουσικές εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει στα προαύλια εννέα νοσηλευτικών ιδρυμάτων της πόλης.
Η δράση σύμφωνα με το ΑΠΕ είχε σχεδιαστεί σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των νοσοκομείων και την Πολιτική Προστασία (πριν από τις τελευταίες ανακοινώσεις) και με τήρηση όλων των ενδεδειγμένων μέτρων υγειονομικής προστασίας (ολιγομελή μουσικά σχήματα, τήρηση αποστάσεων, rapid test από όλους τους συμμετέχοντες).
Όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, το ΜΜΘ, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα διοργανώσει δύο συναυλίες με γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, τις οποίες θα προσκληθεί να παρακολουθήσει δωρεάν το υγειονομικό προσωπικό που απασχολήθηκε στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Ανεξάρτητα από την αναβολή των εκδηλώσεων, ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης θα διαθέσει το ποσό των 4.000 ευρώ στον Σύλλογο Μουσικών Βορείου Ελλάδος για την οικονομική στήριξη των μελών του.

- Μέρα εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκλέγεται σήμερα πρόεδρος Κ.Ο. με μοναδική υποψήφια τη Ρένα Δούρου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/07): Πού θα δείτε το φιλικό του Ολυμπιακού, τον αγωνα του Καραλή στο Λονδίνο και την υπόλοιπη δράση
- Ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ και η σκοτεινή υπόθεση που σημάδεψε το παρελθόν του







