Για το άγριο έγκλημα που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη με δράστες δύο ανήλικα παιδιά, μίλησε με δάκρυα στα μάτια η κόρη του θύματος.

Η κόρη του 87χρονου ηλικιωμένου που βρήκε τραγικό θάνατο σε τοπικό νοσοκομείο λίγες μέρες μετά την βάρβαρη ληστεία, περιέγραψε συντετριμμένη τα τελευταία λόγια του πατέρα της.

«Ο άνθρωπος απεβίωσε. Μου είπε «είμαι καλά, μην στενοχωριέσαι, δεν έχω τίποτα». Σε τρεις μέρες πέθανε στο νοσοκομείο. Ήρθε κατευθείαν το ασθενοφόρο, η Αστυνομία, η Σήμανση» ανέφερε με δάκρυα.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, που μίλησε στην ΕΡΤ, όλα έγιναν στις 19:15 το απόγευμα καθώς ο άνδρας έφτιαχνε κάτι να φάει στην κουζίνα και αντιλήφθηκε ότι είχαν μπει μέσα στο σπίτι. Οι δύο ανήλικοι μπήκαν μέσα και τα άλλα δύο άτομα περίμεναν έξω, κρατούσαν τσίλιες.

Είχαν αποπειραθεί να  τον κλέψουν ξανά στο παρελθόν

Ακόμη, αναφέρει πως οι ανήλικοι, ήθελαν να πάρουν τα λεφτά και δεν κατάφεραν τίποτα και πως ο πατέρας της έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία.

Προσθέτει δε πως οι ανήλικοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

«Αντιστάθηκε ο πατέρας μου, είχαν αποπειραθεί κι άλλη φορά να τον κλέψουν. Είχε τα χρήματα για τον οίκο ευγηρίας, η μητέρα μου είχε άνοια» είπε.

Υπενθυμίζεται πως τα δύο ανήλικα αδέλφια, μία 12χρονη και ένας 14χρονος, ξυλοκόπησαν τον ηλικιωμένο άνδρα στη Θεσσαλονίκη, όταν εισέβαλαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Η 45 χρονη γιαγιά τους και ο 40 χρονος σύντροφός της κρατούσαν τσίλιες.