Το άνοιγμα των κέντρων περιποίησης νυχιών, στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων για τον κοροναϊό, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση σε αυτή την απόφαση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως τα φαινόμενα μαύρης εργασίας και καταστρατήγησης των μέτρων στον χώρο είναι εκτεταμένα, όπως φάνηκε το Σαββατοκύριακο από τα social media.
Άρα, τόνισε, είναι προτιμότερο να λειτουργήσουν με κανόνες και υγειονομικά πρωτόκολλα, παρά ανεξέλεγκτα κατ΄οίκον.
Τι μήνυμα στέλνουμε για μανικιούρ – πεντικιούρ
Οι ΚΑΔ στους οποίους θα επιτραπεί η λειτουργία από αύριο θα γίνουν γνωστοί εντός της ημέρας από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Για να μπορέσουν οι πολίτες να μεταβούν για τις υπηρεσίες αυτές, θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 ή να φέρουν τη σχετική βεβαίωση κυκλοφορίας.
Ο κωδικός που πρέπει να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι στο 13033 είναι το 2: μετακίνηση, δηλαδή, σε εν λειτουργία κατάστημα.
- Champions League: «Καθάρισε» μέσα στο Λίβερπουλ η Παρί Σεν Ζερμέν, νέα νίκη με 2-0 και δις σκόρερ τον Ντεμπελέ
- Champions League: Άντεξε η Ατλέτικο Μαδρίτης, πρόκριση στα ημιτελικά, παρά το 2-1 της Μπαρτσελόνα
- FIFA: Σκέψεις να ζητήσει από τον Τραμπ την παύση των επιδρομών του ICE κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2026