Μειώθηκε ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη χθες κάτι που αποτέλεσε χαραμάδα αισιοδοξίας. Παρόλα αυτά, παραμένει η πίεση στα νοσοκομεία της πόλης.
Και χθες, η Θεσσαλονίκη είχε τα περισσότερα κρούσματα του φονικού ιού πανελλαδικώς, με 486 μολύνσεις.
Είναι γεγονός ότι στην συμπρωτεύουσα διενεργούνται καθημερινά πάρα πολλά τεστ.
Σημειώνεται ότι από σήμερα ιδιωτική κλινική θα δέχεται περιστατικά Covid, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει τα νοσοκομεία.
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη συνάντηση που είχαν μαζί του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, υπογράμμισαν την ανάγκη να μην λειτουργήσουν τα σχολεία και η εστίαση μέχρι τα Χριστούγεννα.
Κι αυτό όπως είπαν γιατί προτεραιότητα έχει η υγεία των πολιτών.

- Μέρα εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκλέγεται σήμερα πρόεδρος Κ.Ο. με μοναδική υποψήφια τη Ρένα Δούρου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/07): Πού θα δείτε το φιλικό του Ολυμπιακού, τον αγωνα του Καραλή στο Λονδίνο και την υπόλοιπη δράση
- Ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ και η σκοτεινή υπόθεση που σημάδεψε το παρελθόν του







