Πάρτι με 25 άτομα διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε σπίτι στην παραλία Πατρών. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο μετά από τηλεφωνική καταγγελία και «μοίρασε» πρόστιμα σε διοργανωτή και καλεσμένους.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα το πάρτι έλαβε χώρα σε αυλή σπιτιού και οι διοργανωτές είχαν προμηθευτεί ακόμα και στερεοφωνικό συγκρότημα.

Μετά την εμφάνιση των ανδρών της αστυνομίας τα περισσότερα άτομα εξαφανίστηκαν, ωστόσο έμεινε στο χώρο ο διοργανωτής και άλλα οχτώ άτομα. Στον πρώτο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι εισέπραξαν πρόστιμα των 800 ευρώ.

Ένας καλεσμένος που βρισκόταν στο σημείο αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα και να του επιδοθεί εκεί το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Το ίδιο βράδυ αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης διαπίστωσαν ότι λειτουργούσε κατάστημα, στο οποίο βρίσκονταν μέσα θαμώνες στους οποίους είχαν προμηθευτεί ποτά.

Στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 ευρώ, ενώ στον άνδρα που λειτουργούσε το κατάστημα επιδόθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από