Με τη Νέα Υόρκη να καταγράφει καθημερινά χιλιάδες κρούσματα κοροναϊού, κάποιοι ασυνείδητοι έστησαν παράνομο πάρτι στην περιοχή Κουίνς, το οποίο όμως διαλύθηκε μετά από έφοδο των Αρχών.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, η οποία επικαλείται ανακοίνωση από το Γραφείο του Σερίφη της Νέας Υόρκης, στο «Caligula», που διαφημίζεται στο Facebook ως ένα «πριβέ και πολυτελές swingers club στην περιοχή της Αστόρια», διασκέδαζαν πάνω από 80 άτομα, ακούγοντας μουσική και πίνοντας αλκοόλ που η επιχείρηση σέρβιρε παράνομα, καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια.

Όταν έφτασαν εισέβαλαν στον χώρο οι αστυνομικοί, βρήκαν τρία ζευγάρια να κάνουν σεξ σε ένα μικρό δωμάτιο, ενώ οι υπόλοιποι πελάτες ήταν διασκορπισμένοι στους υπόλοιπους χώρους του κλαμπ.

Η 47χρονη Τζένιφερ Χέις ήταν η μόνη από τους πελάτες στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο και της επιδόθηκε κλήτευση για διατάραξη κοινής ησυχίας.

«Με ρωτούσαν συνεχώς πόσο καιρό δούλευα εκεί. Τους απαντούσα ότι δεν δούλευα εκεί. Τους άκουσα να γελάνε και να κοροϊδεύουν τους πάντες» δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα, εξηγώντας ότι «εκνευρίστηκε, τους αντιμίλησε» και ως αντίποινα την κράτησαν εκεί τέσσερις ώρες.

Η Χέις ισχυρίστηκε ότι δεν βρισκόταν στον χώρο με «πονηρό σκοπό», απλά δεν υπάρχουν άλλα ανοιχτά μέρη λόγω των μέτρων για τον κοροναϊό. «Ήθελα απλά να χορέψω και να ακούσω τον DJ να παίζει μουσική, αυτό είναι όλο! Δεν έχεις άλλες επιλογές, δεν μπορείς να πας πουθενά αλλού» σημείωσε χαρακτηριστικά, επιμένοντας ότι η ίδια φορούσε μάσκα όλη νύχτα και δεν είδε κανέναν να κάνει σεξ.

Παράβαση των μέτρων

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πάρτι παραβίαζε τους κανονισμούς που επιτρέπουν συγκεντρώσεις μέχρι 25 ατόμων στις «κίτρινες ζώνες», ενώ δεν διέθετε και άδεια για την πώληση αλκοόλ.

Εις βάρος του διευθυντή της επιχείρησης απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραβίαση έκτακτων μέτρων για την προστασία της υγείας και για πώληση παράνομου αλκοόλ, ενώ του επιβλήθηκαν και πρόστιμα άνω των 16.000 δολαρίων.