Μπορεί να είχαν ακουστεί πολλά, μπορεί τα περισσότερα Μέσα της Αγγλίας και της Ισπανίας να θεωρούσαν δεδομένη την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα από τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά…

Ο Καταλανός τεχνικός έκλεισε τα αφτιά του στις φήμες και έβαλε την πένα του σε νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στους «πολίτες» έως το καλοκαίρι του 2023, κάνοντας τον παράλληλα τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της Premier League. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η ανανέωση του Πεπ Γκουαρντιόλα η οποία συνδέεται με τον Λιονέλ Μέσι.

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα φάνταζε πιο κοντά από ποτέ το καλοκαίρι που μας πέρασε… Ο Αργεντινός σταρ έκανε γνωστή την πρόθεση του να φύγει από τους «μπλαουγκράνα» μέσω ενός fax. Ο pulga έμεινε στους «μπλαουγκράνα» για να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια με την ομάδα της καρδιάς του, ωστόσο από τον Ιανουάριο θα έχει το ελεύθερο να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Η μεταγραφή του Αργεντινού θεωρείται δεδομένη στα Μέσα της Ισπανίας, που αναφέρουν πως η Σίτι θα «τρέξει» για να επισπεύσει την ολοκλήρωση του deal του αιώνα, ντύνοντας στα «γαλάζια» τον Μέσι!

«Η ανανέωση του Πεπ, οι οικονομικές δυσκολίες της Μπαρτσελόνα και η δυσαρέσκεια του Μέσι, επισπεύδουν τις διαδικασίες για μια μεταγραφή την οποία στην Αγγλία θεωρούν ότι θα σημειωθεί άμεσα» αναφέρει η AS στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής, ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Χοσέπ Καπτεβίλα, ο Γκουαρντιόλα έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Μέσι για τη μεταγραφή!